RØMØ

FANØ

I dag går turen til Fanø på min lille rundtur om corona-oplever. Har du endnu ikke læst første indlæg om Rømø, så kan du læse det her.

For at komme til Fanø skal man med en færge fra Esbjerg, hvor bilen køres ombord.

Så kom vi til Fanø, hvor vi til at starte med kørte og gik lidt rundt for lige at se havneområdet.

Herefter gik vi en tur rundt inde i Fanø by, som jeg desværre ikke har nogle billeder af. Det var dog super hyggeligt, og der er mange hyggelige små butikker (når corona ikke har dem lukket ned). Jeg synes i hvert fald, at det er noget, som I skal opleve, hvis I ender med at tage til Fanø.

Til slut kørte vi en tur på stranden – og til jer der har læst Rømø indlægget har jeg nu lært, at det er helt normalt, at køre på stranden.

 

Så kørte vi lidt rundt på øen, hvor vi også fandt denne fine bod.

Da vi kom i land igen, altså ikke længere var på Fanø, tog vi lige hurtigt forbi Esbjerg mændende – de hvide mænd, da det ikke var alle i min familie, der havde set dem. Fordi det er så tæt på færgeafgangen synes jeg helt sikkert, at man skal tage derhen og se dem.

Alt i alt kan jeg ligesom Rømø også anbefale Fanø. Det er heller ikke en ø, hvor der sker det helt vilde, men den er super hyggelig og ligesom ved Rømø kunne jeg godt forestille mig, at den var hyggelig til en sommerhustur.

På søndag går turen til Syvårssøerne her på bloggen.

Hvis du gerne vil følge mere med, så opdaterer jeg min story på instagram næsten ugentligt.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØMØ