DEN GODE GREENIE

RØMØ

Som lovet vil jeg dele nogle af de oplevelser jeg havde i sommeren 2020, sådan så I kan få lidt inspiration til disse corona tider. På nuværende tidspunkt er butikkerne lukket, og Danmark er generelt meget i nedlukning, men derfor synes jeg godt, at man kan begynde at undersøge, hvilke oplevelser, der faktisk er i Danmark, som man ikke altid selv tænker på. Eftersom de oplevelser jeg vil dele er fra 2020 var corona situationen selvsagt anderledes, så det er ikke sikkert, at man kan lave alle oplevelser nu og her – men så kan du se frem til det, når Danmark forhåbentlig snart åbner op igen.

I dag, der går turen til Rømø, hvor jeg var sammen med mine forældre og min farmor. Jeg havde aldrig været på Rømø før, så det var en ekstra sjov oplevelse.

For at komme til Rømø kører man over en bro, der skal derfor ikke færge eller andet til. På broen er der, som I kan se, en masse får, der går rundt. Den kaldes for Rømø Dæmningen er er meget populær.

 

Så kom vi til Rømø.

Jeg husker primært Rømø for stranden, hvor man kører rundt – ja man kører rundt. Det var jeg i hvert fald lidt overrasket over, at man gjorde, men det er åbenbart mere normalt end jeg lige gik og troede. Rømø har ikke så mange oplevelser, hvis jeg må tillade mig at sige det, de er dog kendte for deres drage festivaller, men det er så også dét.

Så gik min far og jeg en tur ind til, hvad der skulle være Rømøs højeste punkt, Spidsbjerg. Jeg har aldrig været mere skuffet over et bjerg, og det kunne jeg høre, at andre familier også var. Det virkede mere som en bakketop, og lovede at man kunne se en masse forskellige ting på Rømø derfra – det kunne man altså ikke.

 

Alt i alt havde jeg en hyggelig tur med min familie på Rømø. Det var sjovt for mig at opleve, men det er ikke der, hvor jeg skal hen igen som det første næste gang. Dog tænker jeg, at det er et hyggeligt sted, hvis man lejer et sommerhus, da der er mange fine områder, hvor man kan gå ture. Hvis man tager udgangspunkt i corona og de oplevelser vi havde, så er en tur til Rømø meget corona-venligt. Man kan dog ikke spise frokost i en restaurant som vi gjorde, men det er også altid hyggeligt at lave en picnic, den kan I med fordel nyde på stranden.

 Næste søndag går turen til Fanø her på bloggen.

Hvis du gerne vil følge mere med, så opdaterer jeg min story på instagram næsten ugentligt.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN GODE GREENIE