BROMBÆRDRØM

DEN GODE GREENIE

I dag skal vi lave en lidt sundere juice – ikke fordi de andre jeg har lavet er usunde, men denne er i den grønne afdeling og kaldes derfor en greenie. Jeg er generelt ikke særlig vild med greenies, da jeg ofte synes de smager meget bittert af grøntsager, og dette er på trods af, at jeg godt normalt kan lide broccoli, spinat m.m. Jeg har derfor gjort det til lidt af en mission at lave nogle greenies, der ikke smager grønne – og ja, det er faktisk muligt. Den første opskrift på en lækker greenie kommer her.

Fælles for alle mine juice og greenies opskrifter er, at frugterne og grøntsagerne er frosne. Det meste køber jeg generelt i Rema1000, jeg har simpelthen erfaret, at deres har den bedste smag efterfølgende. Ved bananer piller jeg skrællen af, skærer dem ud, og fryser dem ned.

DET SKAL DU BRUGE:
Spinat, en klump fra Rema1000 posen
Mango, en lille håndfuld, ca. 5-6stk
Jordbær, 4-5stk
En kvart banan
Hyldeblomst koncentrat
Vand

SÅDAN GØR DU:
Put ca 2-3spsk hyldeblomstsaft og lidt vand i blenderen. Tilsæt spinaten og blend det, så spinaten er okay blendet. Put herefter mango, jordbær og banan i og blend igen. Du skal højest sandsynligt tilføje mere vand og du kan altid smage til med ekstra hyldeblomstsaft eller nogle flere jordbær eller mango.
Greenien har en lidt sød smag, den smager ikke bittert af spinaten, men smager heller ikke af jordbær eller mango, den er bare dejlig sød i smagen. Dette kan du dog tilpasse, hvis du er mere til den ene eller anden smag.

Velbekomme 🙂

Du kan finde mine andre opskrifter her.

Hvis du gerne vil følge mere med, så opdaterer jeg min story på instagram næsten ugentligt.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROMBÆRDRØM