GLÆDELIG JUL

BROMBÆRDRØM

Jeg har tidligere delt min lækre juice opskrift på en ‘Hell of a nerve’ alla Simone – altså den berømte juice fra Joe & The Juice. Jeg drikker generelt mange juice og greenies og tænkte derfor, at det var oplagt at dele nogle af disse opskrifter med jer. I dag spicer vi hell of a nerve op til en brombærdrøm.

Fælles for alle mine juice og greenies opskrifter er, at frugterne og grøntsagerne er frosne. Det meste køber jeg generelt i Rema1000, jeg har simpelthen erfaret, at deres har den bedste smag efterfølgende. Ved bananer piller jeg skrællen af, skærer dem ud, og fryser dem ned.

 

DET SKAL DU BRUGE TIL EN BROMBÆRDRØM:
En kvart banan
4-5 jordbær, afhænger af størrelsen
En god håndfuld brombær
Hyldeblomstkoncentrat
Vand

SÅDAN GØR DU:
Hæld en lille skvæt hyldeblomst i din blender, det er ca 3spsk, men dette er en af de ting man kan smage til, samt lidt vand.
Put banan, jordbær og brombær i og blend så drikken.
Hvis den er svær at blende hælder du blot lidt mere vand i.
Herefter kan du smage drikken til. Den skal gerne smage godt af røde bær.

Velbekomme 🙂

Du kan finde mine andre opskrifter her.

Hvis du gerne vil følge mere med, så opdaterer jeg min story på instagram næsten ugentligt.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL