OPSKRIFT: PITA PIZZA

OPSKRIFT: HJEMMELAVET BOUNTY

Så er det blevet tid til endnu en lækker sød sag i min corona-bage/mad-periode. Jeg håber, at I kan lide de opskrifter jeg poster, for jeg har planer om at april måned primært bliver en masse opskrifter, så vi alle kan få lidt at lave i de her lock-down tider.

I dag vil jeg give jer opskriften på de lækreste bounties, samt et godt tip for at få dem til at stå snorlige.

Det skal du bruge:
En vaniljestang
2 tsk flormelis
250g kokosmel
1 dåse kondenseret mælk
250-300g mørk chokolade
(Chokoladeform)

Sådan gør du:
Start med at flæk din vaniljestang på langs og skrab kornene ud. Gem resten af stangen. Mas kornene sammen med flormelis på et skærebræt, så kornene skilles ad. På den måde giver de bedre smag. I en skål blander du vaniljen, kokosmel og kondenseret mælk sammen, hvorefter du stiller det på køl – det er her du godt kan putte resten af vaniljestangen i, da det så kan afgive lidt ekstra smag. Lad det gerne stå på køl natten over, så massen kan trænge helt sammen.
Nu er der to, egentlig tre, ting du kan gøre. Hvis du har en chokoladeform, så start med at smelt din chokolade, lad den sætte sig i formene – put din kokosmasse i formen og dæk den til med chokolade. Hvis du ikke har en form, som jeg ikke selv tænkte på at gøre på daværende tidspunkt, så kan du enten trille kokosmassen til små kugler, eller lave dem rektanglet ligesom, hvis man køber en bounty. Herefter smelter du din chokolade og vender dine kugler/rektangler i det.
Hvis man har en form anbefaler jeg klart det, da looket bliver pænere, jeg havde noget kokos der gik i stykker i chokoladen i første omgang, så resten af min chokolade blev desværre ikke så pæn.
Når du har dyppet din kokosmasse i chokoladen er det en god idé at lade det stå på noget bagepapir eller lignende, så chokoladen kan sætte sig. Opbevar det herefter i en tæt lukket beholder i køleskabet eller et koldt rum.

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: PITA PIZZA