GLÆDELIG VALENTINES DAY

OPSKRIFT: LAKSETOAST MED PESTO OG SPINAT

Så er det blevet tid til endnu en lækker opskrift, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har fornyligt fået fryseren fyldt med en masse lækker laks, så jeg har derfor lavet lidt forskellige lakseretter. Laks er ikke den billigste vare at købe, det er jeg udmærket godt klar over. Jeg har dog gjort det igennem årene, at jeg holder øje med tilbudsaviserne (eller appen) og når det så er på tilbud, så har jeg købt lidt ekstra til fryseren.

Det er faktisk en meget simpel laksetoast. Den består af toastbrød, laks, spinat og grøn pesto. Spinat er ikke det dyreste at købe og ligeledes kan man ofte få toastbrød billigt. Jeg købte for nyligt en hel pakke for 3kr i Rema100, så det er også bare med at holde øje med priserne. Pesto kan man som regel altid få til 10kr i diverse supermarkeder.

Til at starte med så smører du en side på hver stykke toast med smør, hvor de to sider bliver lagt ned mod varmen i din toaster/paninimaker/stegepande. Imens putter du et tyndt lag grøn pesto, putter laks på den ene toast og spinat herefter. Så kommer du det andet stykke toast, der kun har pesto på, ovenpå og klapper maskinen sammen. Tag toasten ud af maskinen, når den har fået en lækker gylden farve  og dejlig smørsprød.
Velbekomme

Har du andre gode foreslag til, hvad man kan putte i en toast?

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG VALENTINES DAY