OPSKRIFT: DEN LÆKRESTE JUICE

HELLO FEBRUARY

Så er det blevet tid til endnu en måned i år 2020. Som oftest plejer jeg at synes, at måneden har gået hurtigt, men jeg må indrømme, at jeg føler, at januar har varet noget alla 100 dage, så jeg glæder mig uendeligt meget til at tage hul på en ny måned, der forhåbentlig bliver meget bedre (og kortere).

Som sagt så har min januar måned været alt for lang og alt for dyr. Ikke nok med, at januar i forvejen er en dyr måned, da det ofte er her de lidt større regninger betales, så syntes mit tv også det var en god idé at sige farvel og tak, så det blev måneden jo i hvert fald ikke billigere af. Generelt har jeg brugt min måned meget på bare at slappe af, se film (før mit TV brændte sammen), strikke (yes, det er jeg begyndt på! – er I interesseret i at se mere om det?), se lidt venner her og dér, fejre min mors fødselsdag, spa-dag med min bedsteveninde samt ligeså stille forberede mig på at uni starter snart.

For det gør det, uni starter for mig her den 3 februar. Jeg har forsøgt at forberede mig lidt ved at læse lidt forud, da jeg kan se på vores semesterplaner, at det her bliver et semester, hvor der virkelig skal læses meget, hvilket jeg hverken gider, eller har tid til, men det skal jo gøres. Februar skal ellers bare bruges på skolen, vennerne og lidt mere skole. Det bliver ikke den mest interessante måned jeg har haft i hvert fald, men jeg glæder mig til at komme igang med en hverdag igen – også selvom jeg godt ved, at jeg kommer til at sige det modsatte om en uge.

Picture found on weheartit.com

Hvad skal du bruge din februar på?

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: DEN LÆKRESTE JUICE