#BLOGMAS DAG 7: JULEFILM

#BLOGMAS DAG 8: 2 ADVENT

Jeg håber, at I alle har haft en skøn 2 søndag i advent, som I har fejret godt.
Personligt har jeg haft besøg af mine forældre og min farmor her i Odense, hvor vi var et smut i Fyns Bazar, som jeg syntes de skulle se, og vi hentede mad fra Storms Pakhus. Dagen blev afsluttet med æbleskiver, og nu sidder jeg selv og arbejder på min ene december-eksamen.

Traditionen tro, vil jeg vise jer, hvad der lå gemt i mine adventsgaver i dag.

Af min farmor fik jeg dette flotte vin proptræk-sæt fra Casa. Det er meget fancy, og er bestemt en anledning til at drikke mere vin haha.

Af mine forældre fik jeg nogle tallerkener, der passer til dem jeg allerede har. Jeg fik 4 frokosttallerkener, og 2 suppetallerkener. Ødelagde 2 af mine suppe tallerkener under flytningen, så det var så rart, at få dem i gave.

Alt i alt, nogle vildt gode gaver, hvis jeg selv skal sige det. De er meget brugbare, og lige noget jeg mangler, så derfor er jeg selvfølgelig meget glad for dem, selvom de måske kan virke lidt kedelige for andre.

Hvad lå der gemt i din julesok i morges?

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BLOGMAS DAG 7: JULEFILM