#BLOGMAS DAG 2: 1 ADVENT

#BLOGMAS DAG 3: FORSLAG TIL ADVENTSKALENDER

Selvom 1 advent har været her, så er det aldrig for sent at give folk adventsgaver. Jeg giver for eksempel ikke mine forældre alle 4 adventsdage, men lidt har jo også sin ret og glæde. Så derfor tænkte jeg lige, at jeg ville give jer lidt inspiration ud fra, hvad jeg har givet min farmor i år.

Husk på, at adventsgaver behøver ikke at være mange, dyre gaver. Det kan også bare være, hvis vedkommende har ønsket sig en chokoladejulemand, et par hyggesokker eller noget helt tredje. Det er tanken, der tæller – og så er det bare super hyggeligt at give sådanne gaver.

1 advent, og dermed også en overstået advent (men du kan vel godt snyde og give to den kommende søndag?), der gav jeg min farmor en lakridspibejulekalender, samt et skrabelod. Min farmor ELSKER lakridspiber, så selvfølgelig var det oplagt, at hun igen i år skulle starte med sådan en fin én.

2 advent får hun en “pleje”-pakke. Der er skrabelod. En duftpindeholder, eller hvad de nu hedder. Samt hendes yndlings fodcreme.

Til 3 advent får hun en marmelade-pakke. Der er skrabelod. en marmelade fra den gamle by, samt nogle forskellige ingefær marmelader jeg købte i Skotland.

Sidste advent har jeg i år valgt at kalde “farmor”-pakken. Jeg har nemlig købt lidt forskellige farmor-relaterede gaver, samt det igengående skrabelod.

Mange af tingene har jeg haft købt i god tid, så det faktisk ikke er så dyrt i længden, når man giver adventsgaver. Koppen fra 4 advent kostede 20kr, da jeg faldt over dét. Marmeladerne fra Skotland, er altså købt helt tilbage fra i sommers (husk selvfølgelig og tjek om tingene kan holde sig). Lakridspibekalenderen har jeg købt i Tyskland, da det er billigere dér. Derudover så har jeg tilpasset min farmors adventskalender efter hendes præferencer, men det kan I jo gøre lige som I har lyst til.

Hvad kan dine kære godt lide? Skal de have deres yndlingschokolader i sokken de kommende søndage? Det bliver de helt sikkert også glad for! Som sagt, det er tanken, der tæller – og selv den mindste ting kan give stor glæde.

Har du fået lyst til at lave adventskalender til dine kære?
Har du allerede lavet en? Hvis ja, så giv gerne inspiration i kommentarfeltet

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BLOGMAS DAG 2: 1 ADVENT