OG MED ÉT BLEV AARHUS ET LUKKET KAPITEL

JEG ER TILBAGE – OG BLOGMAS?

Hejsa alle sammen! Så er jeg tilbage på bloggen, det var da vidst kun for tidligt, for det er da ved at være længe siden I har hørt fra mig her, på instagram er det en anden sag.

Billede af Rockefeller Christmas tree, fra da jeg var i New York sidste jul

Jeg besluttede mig dog for her i midten af november, at jeg ville trække min blogger-pause lidt længere, så jeg i stedet for vender tilbage med et brag, med blogmas. Jeg ved faktisk ikke om blogmas er et ord, men hvis vlogmas er et ord i YouTube verdenen, så kan blogmas vel også gå? Jeg har nemlig tænkt mig at lave et blogindlæg hver dag alle dage frem til jul, startende med i morgen, 1 december.

Jeg håber meget, at I har lyst til at følge med på bloggen her i december måned, hvis I har nogle ønsker til blogindlæg, juleopskrifter jeg skal afprøve, eller andet godt I vil se her på bloggen i december, så må I endelig smide en kommentar.

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG MED ÉT BLEV AARHUS ET LUKKET KAPITEL