TIPS TIL AT FORBEDRE DIT LIV

TING JEG SIGER OG TÆNKER NÅR JEG KØRER BIL

Det her er faktisk et indlæg jeg tit får lyst til at lave, især når jeg kører bil. Jeg tror vi alle sammen kender nogle, der snakker meget til sine medtrafikanter, og jeg må nok indrømme jeg er en af dem. Det er ikke fordi jeg råber af folk, jeg giver dem heller ikke fingeren – sådan en type er jeg ikke. Jeg kan til gengæld godt snakke til mig selv eller tænke nogle bestemte ting når jeg kører bil.

Picture found on weheartit.com

Det kaldes at blinke. Denne sætning er nok min mest brugte sætning, for hulan hvor er danskere dårlige til at blinke. ISÆR i rundkørsler. Prøv lige og gør det lidt nemmere for os andre i trafikken og blink.

Så kør dog. Denne sætning bruger jeg mest  når man skal flette ind på motorvejen. Det er ingen hemmelighed, at min bil ikke er verdens største eller hurtigste, derfor tager det mig lidt tid at komme op i far når jeg først er ude på motorvejen, hvilket er grunden til jeg gerne vil være oppe i fart inden jeg kommer derud. Der er desværre mange mennesker, der mener man kun skal køre 50, når man skal flette ind på motorvejen.

Dette er ikke så meget en præcis sætning, men mere noget jeg har lagt mærke til. Der er alt for mange, der snakker i håndholdt mobiltelefon, når de kører. Altså kender folk ikke til højtaler på telefonen? Det gør det så meget nemmere at snakke i telefonen, samtidig med at det gør at trafikken bliver mere sikker.

Det kan jeg godt lige nå. Dette er som regel i rundkørsler, hvis der kommer en lastbil eller bus. Så kan jeg somregel godt lige nå at køre ud så man ikke ender bag dem. Bare rolig, jeg kører ansvarligt og speeder ikke unødvendigt op og køre som en galning for at nå det, så må det tage den tid det tager, hvis jeg kan se jeg ikke kan nå det.

Det kunne jeg godt have nået. Når jeg holder i et eller andet kryds og holder tilbage for en bil, som kører så hulens langsomt, at jeg kunne have nået det 100 gange inden, hvilket også er en sætning jeg bruger meget.

Lad mig endelig vide om du siger de samme ting, og om der er nogle ting du siger jeg ikke har fået skrevet på.

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPS TIL AT FORBEDRE DIT LIV