MINE TANKER OM UNIVERSITETET

TIPS TIL AT FORBEDRE DIT LIV

Vi har alle sammen perioder, hvor livet bare rammer én og alt bare virker super irriterende, tag bare mig som eksempel med mine mange tanker om universitetet. Derfor har jeg her samlet lidt tips og tricks, som jeg mener kan hjælpe os alle med at forbedre vores hverdage og gøre livet bare en lille smule nemmere.

Picture found on weheartit.com

Tal højt om dine drømme og mål. Jeg finder det personligt mere motiverende, når andre folk kender til mine drømme og mål, for så er man lige pludselig presset lidt mere til at give sig selv det ekstra for at det kan lykkes. Der er ingen, der siger, at det skal være store drømme. Med selv de små kan man faktisk komme langt. Jeg vil for eksempel gerne løbe til Royal Run næste år, ergo jeg er nødt til at træne op til det. Her i sidste uge sagde jeg til mine forældre torsdag aften, at jeg ville løbe en tur fredag fordi jeg havde fri den dag. Jeg gad faktisk ikke om fredagen, men fordi jeg ligesom havde sagt det højt, ville det jo være et nederlag, hvis jeg så ikke gjorde det. Resultatet blev, at jeg modvilligt kom afsted, løbeturen var enormt hård, men den var det hele værd, for jeg havde det så godt med mig selv bagefter.

Omgiv dig med gode mennesker. Vi hører det hele tiden. Drop kontakten til dem, der skaber negativ energi omkring dig, de er simpelthen ikke det værd. Omgiv dig selv med mennesker, der støtter dig og giver dig et smil på læben.

Organiser dit liv bedre. Det kan tit være dét, der gør, at du er i en dårlig periode. Har du svært ved at betale regningerne, så er det måske et job du skal ud og finde. Får du aldrig råd til drømmetasken, så er det måske nu du skal til at organisere dine køb og spare op istedet for at købe al den kantinemad. Får du slappet mere af ved at rydde op på værelset, jah – så ryd op på værelset. Find ud af, hvad det egentlig er der gnaver i dig, og hvis du på en eller anden måde kan mindske det ved at organisere lidt mere. Om det så er i fysisk stand eller bare i hovedet du organisere, det er jo egentlig lige meget, så længe du får det bedre.

Slap af. Jeg ved det lyder latterligt, men jeg tror virkelig på, at alt for mange mennesker er dårlige til at slappe af, sådan slappe rigtigt af. Jeg bruger for tiden ofte mine aftener på at male i en lille malebog. Jeg synes det er super afslappende og afstressende samtidig med, at det er helt vildt hyggeligt.

Få nu ordnet den hud. Det her tip er nok mest til mig selv, men jeg har det bare så meget bedre, når jeg rent faktisk tager de 10 minutter ud af min aften på at få renset min hud ordentligt. Det er lidt som om, at når min hud ikke er renset, så er der rod i mit hoved.

Fokusér på nuet. Det er svært at gøre noget ved fremtiden, hvis man ikke fokusere på nuet. Få læst op på de lektier, så du faktisk kan få den drømmeuddannelse som du tænker på hele tiden. Eller gør, hvad der kan være med til at være første trin på vej op af trappen til din drøm – det er kun dig selv, der sætter grænser, hvilket betyder det også er dig, der skal finde løsningerne.

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TANKER OM UNIVERSITETET