HELLO APRIL

NYT LAYOUT, NY BLOG?

Som den skarpe læser måske kan se, så har bloggen fået et nyt layout. Det er endnu ikke helt færdig, men jeg skriver blot dette indlæg for at informere jer om, hvorfor bloggen ser ud som den gør – og hvorfor der er reklamer på bloggen.

Sagen er nemlig den, at jeg i sin tid valgte at have min blog hos bloggerspoint, da de ikke havde reklamer ude i siderne. Den dag i dag, har bloggersdelight faktisk købt bloggerspoint og før eller siden rykker vi alle sammen over hos bloggersdelight. Jeg besluttede mig derfor at flytte allerede nu, for at have mulighed for at kunne få hjælp, hvis jeg skulle bruge det, da der helt sikkert vil være run på når alle flytter.
Jeg har selvfølgelig beholdt mit domæne, for det er jo min blog. Udover der kommer reklamer ude i siden, vil der ikke være nogen ændring. Det er stadig mig, der styrer showets gang.

Jeg er som sagt endnu ikke helt færdig og tilfreds med layoutet endnu, så du kan godt se nogle små ændringer løbende de næste par uger, når jeg sidder og arbejder lidt på det. Helheden er dog stadig den samme, og indlæggene skal nok også komme som normalt.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO APRIL