DUBAI 2019 #1

ANMELDELSE: A STAR IS BORN

Jeg var i starten af februar en tur i biffen med min bedsteveninde, hvor vi så den meget omtalte A star is born. Jeg tænkte derfor, at det var ved at være på tide, at jeg laver en lille anmeldelse over filmen.

Pictures found on weheartit.com

Som sagt var filmen meget omtalt, og var virkelig blevet hypet op i medierne, inden jeg tog ind og så den. Den er bestemt ikke blevet mindre hypet, efter jeg så den, for med oscar showet kom den endnu mere ud til folk. Min meget korte holdning er: den er god, men den er overhyped. Jeg tror, mit problem lå lidt i det faktum, at jeg havde så høje forventninger til filmen, at det var svært at indfri dem. Når det så er sagt, så synes jeg stadig, at det er en rigtig god film, og jeg har da også planer om at se den når den kommer ud. Sangene er gode, og min Spotify har da også spillet albummet et par gange. Vigtigst af alt: historien var rørende og fangede virkelig én. Det faktum, at hun går fra at være nobody til at vinde priser, synes jeg var utrolig inspirerende og et godt budskab på, at man ikke skal give op. Deres kærlighedshistorie er jeg jo også nødt til at komme ind på, og den var også rigtig god. Det var faktisk utrolig spændende at se et alkoholisk forhold, da det ikke er noget, man sådan ser særlig ofte, i hvert fald ikke i de film jeg normalt ser.

Så selvom jeg synes, at filmen var en tand overhyped, så forstår jeg også godt, hvorfor den er så hyped. Jeg vil gerne se filmen igen, og sangene forbliver også på min playliste – så derfor vil jeg også helt klart anbefale jer at se filmen, hvis I endnu ikke har set den.

Hvad er dine tanker og holdninger om filmen?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DUBAI 2019 #1