SÅDAN KOMMER DU DIG OVER JETLAG

ROOFTOP BILLEDER FYLDT MED STJERNEKASTERE

For nyligt havde jeg mine 4 skønne gymnasie veninder på besøg til en lille sleep-over. Det var en super hyggelig aften, hvis man ser bort fra, at jeg fik et ret stort allergiudbrud.. Pointen med dette indlæg er egentlig ikke min allergi, men at vi var oppe på min tagterrasse og tage nogle flotte billeder med lidt stjernekastere.

Det blæste umådeligt meget, og tog altså alt for lang tid at tænde bare én stjernekaster, så til sidst måtte vi give op, og så er vi blevet enige om at forsøge igen en anden god gang, hvor der forhåbentlig ikke er ligeså meget blæsevejr. Jeg er dog rigtig godt tilfreds med de billeder I får at se her.

Dette billede af min veninde Emma viser meget godt, hvor meget det egentlig blæste, hvis man kigger på hvordan stjernekasteren blæser.

             Dette billede er min yndlingsbillede af Emma og jeg, dog går min stjernekaster meget uheldigt ud lige i dét billedet bliver taget. Hvis I har set min instagram, så valgte jeg pænt at cutte min egen hånd af, så der kun var én stjernekaster på billedet, da det ser lidt bedre ud. Jeg tænkte dog alligevel, at jeg ville dele det originale billede med jer her.

 Bare ét af de mange forsøg på at få tændt de stjernekastere, det var altså ikke nemt.

Én ting er i hvert fald sikkert – jeg glæder mig til at vi giver det et ekstra skud, så vi kan få endnu bedre billeder i kassen, og så alle også kan få taget et fint billede. Vi krydser bare fingre for, at det er bedre vejr næste gang pigerne kommer til Aarhus for at besøge mig.

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN KOMMER DU DIG OVER JETLAG