HELLO DECEMBER

1. ADVENT

1 advents var jo egentlig i går, men grundet at jeg var så træt ovenpå flyveturen hjem i forgårs og i går, så kunne jeg ikke lige overskue at skrive et blogindlæg. Det giver måske også meget god mening, når man tænker på, at jeg i nat har sovet 13 timer – uden at vågne.

Så hermed et forsinket glædelig 1. advent. Jeg håber, at I alle havde en fantastisk dag i går, uanset hvad I brugte dagen på. Personligt fik jeg åbnet mine julekalendre, samt pyntet mit sofabord op til jul. Jeg regner med at pynte lidt mere op til jul i lejligheden i aften når jeg får fri fra arbejde. Nåh jah, så var jeg jo også først hjemme ved 13-tiden efter flyveturen og en hulens masse tog/letbane/bus-ture, der bare ikke gik som de skulle i går.

Jeg plejer hvert år at vise jer, hvad jeg har fået i adventsgave, godt nok på dagen, men det bliver altså lige en dag forsinket i denne uge.

Af min farmor fik jeg disse to TV-julekalendre, som jeg havde ønsket mig. Jeg tænkte de kunne være hyggelige at have her i december måned (og senere hen selvfølgelig), så jeg kan følge med i to julekalendre, da jeg ikke har lyst til at se dem på TV. Det er også meget rart, at man kan se det lidt mere når det lige passer en.

 

Af mine forældre fik jeg disse gaver. Jeg fik et lasagnefad, 2 dl-mål i forskellige størrelser (jeg har ledt efter nogle i denne stil), en mini dejskraber, samt nogle måtter man kan bruge når man vasker op. Så alt i alt en kurv, der virkelig symbolisere, at jeg er flyttet hjemmefra.

Jeg er meget glad for alle mine gaver, og har da også i skrivende stund taget hul på den ene julekalender, samt opvaskemåtterne.

Fik du også adventsgave i går? Hvis ja, hvad fik du?
Og hvad brugte du generelt dagen på?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO DECEMBER