MINE TANKER OM AT FLYTTE

LEGO HOUSE

Jeg var for nyligt en tur i Lego House med min kusine, du kan læse hendes indlæg om Lego House her. Eftersom jeg selv var meget forvirret omkring, hvad Lego House egentlig var inden jeg tog derind tænkte jeg, at jeg ville lave et lille indlæg omkring det. Så kan jeg måske hjælpe jer, der har det ligesom jeg havde det samtidig med, at jeg måske kan inspirere andre til at opleve dette. Det er nemlig ikke noget, som jeg lige selv ville have valgt til at starte med, men det er klart noget jeg gerne vil anbefale andre den dag i dag!

Hele Lego House bygningen er fantastisk, udenpå som indeni. Så, hvis man måske ikke har pengene til at gå indenfor at opleve det, synes jeg alligevel man skal tage et smut forbi. Ved de gule trapper jeg viser lige om lidt (og de andre farver, hvis man går rundt), kan man faktisk blive ved med at gå op ad trapperne, til man når en slags tagterrasse. Det er gratis at gå rundt her, det er også noget jeg har gjort efterfølgende. Jeg vil derfor klart anbefale, at man sagtens kan tage en madpakke med til Lego House og nyde den her, uden at man egentlig ser Lego House – hvilket jeg også gerne vil anbefale at gøre.

Når man går ind i Lego House, så bliver man mødt af denne her klassiske “du skal gå herhen”-pæl. Hvorefter man kan købe sine billetter. Det er samtidig også her, hvor man får sit helt personlige armbånd med sit eget navn på. Dette armbånd bruger man igennem hele huset, til at scanne sine værker ned, hvor man så til sidst – når man kommer hjem – kan se det hele på en app. Det synes jeg især er smart, hvis man har små børn med, da de så kan tage noget af alt det sjove med hjem. Når man er kommet ind til den rigtige del af Lego House, hvis man kan tillade sig at kalde det dét. Så bliver man altså mødt af ovenstående træ. Der skulle være den største “bygning” ud af lego. Jeg kan fortælle jer, at det ikke lykkedes mig at tage et billede, hvor man kunne se det hele godt, så I har derfor fået to skønne billeder i stedet for.

Lige da vi kom ind i Lego House blev vi mødt af nogle skønne medarbejdere, der fortalte lidt om selve Lego House, samt hvordan man går rundt i huset. For det var egentlig meget simpelt – der er kun én vej, og det fandt vi også hurtigt ud af.

Lego House er delt ind i forskellige zoner, der hver har et tema. Det er meget interessant, da de har formået at gøre alle zonerne interaktive, så man selv kan være med i det hele.

 

Noget af det første man møder på sin vej, er disse 3 skønne dinosaurer. Det er helt klart en af mine favoritsteder, da jeg simpelthen syntes de var lavet så godt og med så mange små detaljer. Det er nogle detaljer jeg ikke vil afsløre her, da jeg synes det er noget man selv skal opleve og se.

Ind imellem de forskellige billeder jeg viser jer, så kan man blandt andet også lave sin egen karakter. Man kan derfor vælge at bygge sig selv, sit idiol, eller hvem man har lyst til at bygge. Dette er også en af de ting man kan scanne ind på sit armbånd, og så se derhjemme.

      

En af de ting som både min kusine og jeg syntes var helt igennem fantastisk af de her interaktive ting, var stopmotion film-delen. Her kan man nemlig prøve at lave sin egen stop-motion film ved hjem af forskellige lego figurer og ting.

“Fish Designer” delen var faktisk noget jeg havde hørt om. Her kan man lave sin egen fisk, hvorefter et kamera scanner den, og så kan man se den svømme ind til de andre kreative fisk. Det var meget sjovt at prøve, og jeg kan også konkludere, at jeg ikke er en synderligt god fiske designer.

Vi var herefter nede i kælderen. Det er noget, der er meget skjult, så man skal virkelig holde øjnene åbne efter “History Collection” skiltet. Hernede er der et museum, hvor man kan se Lego historien, samt diverse reklamer gennem årene (lavet som en film), se nogle af alle de lego bygninger man har kunne købe gennem årene.

Inde i Lego House er der også en duplo-afdeling, samt steder, hvor man kan bygge sin egen bil og herefter teste dem.

                                                                       

De ovenstående billeder viser noget, som jeg får svært ved at forklare. De viser nemlig et interaktivt spil, hvor man skal flytte rundt på nogle bygninger, for at bygge en by. Når man har vundet går alle de små legomænd til et event, fx skal de se baseball et af stederne. Det var vildt sjovt når man lige forstod, hvad det gik ud på, og alle hjalp bare hinanden, så det var helt fantastisk.

Vi havde medbragte madpakker med, som vi nød oppe på det blå tag.

Alt i alt, er jeg virkelig imponeret over Lego House, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg er der! Det er ligeså spændende udenpå som indeni – der sker selvfølgelig flere ting inde i bygningen, men jeg kunne sagtens forestille mig, at tage et smut op på et af tagene engang imellem. Jeg vil derfor som afslutning på dette indlæg, varmt anbefale jer, at tage i Lego House og opleve det hele selv.

Lad mig endelig høre om din oplevelse, hvis du har været i Lego House. 
Er det et sted du kunne overveje at tage hen?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TANKER OM AT FLYTTE