BILLEDER FRA MALLORCA

HVAD SKAL DER SKE I MIT SABBATÅR?

Nu hvor folk er begyndt ligeså stille at starte i folkeskole, på efterskole og på gymnasierne, samt at universiteterne også snart starter, så tænkte jeg, at det er på tide at fortælle jer lidt om, hvad der egentlig skal ske i mit uventede sabbatår.

Tænkte dette indlæg passede godt til et lille throwback til de dage, hvor jeg lige havde fået min hue på.

Så hvad skal der egentlig ske i mit sabbatår? Først og fremmest, og nok også det mest spændende, så flytter jeg jo meget snart. Jeg flytter hjemmefra, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til, men samtidig også tror bliver virkelig hårdt. Jeg skal selvfølgelig også arbejde en masse, både i Legoland, men så skal jeg også have fundet et nyt job til når sæsonen slutter. Selvom jeg siger, at jeg har sabbatår, så skal jeg faktisk også studere det første halve år, hvor jeg skal læse mit spansk op på A-niveau. Jeg har også to virkelig spændende rejser på min liste her i 2018 med min veninde. Først så rejser vi til Rhodos i slutningen af september-starten af oktober, hvor vi bare skal slappe fuldstændig af. Derudover rejser vi til New York i slutnigen af november, hvor vi blandt andet skal se det store juletræ på Rockefeller center blive tændt. Vi er begge store julefans, så det er bare helt perfekt. For jeres vedkommende er det vigtigste nok, at jeg kommer til at fokusere meget mere på min blog, hvilket jeg også glæder mig meget til. Forhåbentlig kan I allerede mærke, at jeg blogger mere end, hvad jeg plejer at gøre. Jeg håber også på, at jeg kan lave lidt flere youtube videoer, men det må fremtiden vise.

Der kommer da helt sikkert også til at ske flere ting, men det er de ting, som allerede er planlagt. Alle er ting, som jeg glæder mig utrolig meget til, og jeg glæder mig til at gå mit sabbatår endnu mere i møde, for jeg har endelig fundet ro i tanken om et helt år “fri”.

Hvis du har sabbatår, så vil jeg meget gerne høre, hvad dine planer er, eller hvad du har lavet i et sabbatår

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLEDER FRA MALLORCA