INSPIRATION: FLAMINGO

TIPS TIL PAKKELISTE, HVIS DU SKAL PÅ EFTERSKOLE

Nu er det efterhånden ved at være tiden igen. Folk skal begynde i skole, for første gang skal jeg ikke, i og med jeg skal have et sabbatår. Men det stopper jo ikke resten af Danmark i at vende tilbage til deres normale rutiner. Dog sker der også noget spændende i denne periode, mange skal starte på en ny skole, for eksempel gymnasiet eller måske skal du ligefrem starte på efterskole?

Jeg tænkte, at jeg ville bruge dagens anledning af et blogindlæg til at reklamere lidt for mit mest læste blogindlæg. Nemlig et blogindlæg, hvor jeg giver tips til, hvad man skal pakke når man starter på efterskole. Du kan læse det lige her eller klikke på nedenstående:

PAKKELISTE: EFTERSKOLE

Jeg vil også snart lave et indlæg omkring lidt tips til at starte på gymnasiet.

Har du nogle gode tips til, hvad man skal pakke, hvis man starter på efterskole?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: FLAMINGO