JEG SKAL FLYTTE

JEG BESTOD

Nu er det efterhånden lidt over en uge siden, at jeg fik min skæbne af vide – IB student, eller en dumpet student. Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg ugerne op til har haft nerver på med frygten for at have fejret det hele, og jah.. så ikke være bestået. MEN JEG BESTOD! Og mit liv har været SÅ meget bedre lige siden, for jeg har kunnet trække vejret meget bedre, og jeg har ikke behøvet være bekymret for min fremtid.  Så fredag den 6 juli tog jeg huen på, med ekstra stolthed, og tog til fest.

Jeg er stolt af mig selv, fordi jeg gjorde det, I did it, all by myself, og jeg bestod! Det betyder samtidig også, at jeg kan gå mit sabbatår i møde med et smil på læben, fordi jeg ved, at jeg kan søge ind på universitetet næste år. Selvom jeg jo egentlig allerede er gået mit sabbatår godt i møde. Jeg arbejder i Legoland, er sammen med mine venner, fester (og det har jeg normalt aldrig gjort), og slapper af. Det at slappe rigtigt af, er seriøst noget jeg har savnet, og også en af de ting jeg nyder allermest. Nåh jah, også det jeg faktisk skal lave i dag, nu hvor jeg har været booket op i min kalender siden den 6 juli og vi i dag skriver den 15 juli, så synes jeg også det er velfortjent med en dag i sengen med lidt Netflix og en god bog.

Hvad er dine planer for i dag?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL FLYTTE