HELLO 20!

20 TING JEG VILLE ØNSKE JEG VIDSTE INDEN JEG FYLDTE 20

Et klassisk indlæg når man fylder år, men det er lige hvad det er. Jeg synes altid selv disse indlæg er utrolig interessante og lærerige, og derfor håber jeg, at jeg kan give bare én af jer dejlige læsere et godt tip med på vejen. De kommende 20 ting, er alle ting jeg har lært af, eller i hvert fald noget jeg kommer til at lære af på sigt.  

1. Det er okay at sige nej og stå op for sig selv
Det er især noget jeg har lært på gymnasiet, hvor der nogle gange var knap så søde mennesker til stede. Her er det altså vigtigt at man ikke finder sig i at blive behandlet som, hvad som helst. Hvis du føler dig uretfærdigt behandlet, så gør noget ved det!

2.Det er okay at tage fejl og indrømme det
Vi er alle menneskelige, vi laver alle fejl, om vi vil det eller ej. Indrøm det, own up to it, man kommer bare så meget længere ved at stå ved sine fejl end at lade som ingenting.

3.Man kan ikke altid få alting
Det har jeg især lært, da jeg fandt ud af, at jeg var tvunget ud i et sabbatår. Her er det især vigtigt at forsøge og finde noget positivt i en træls situation, så det kan blive til en god ting, at man lige pludselig ikke kan få det man ønsker. Så må man bare arbejde hårdt for det næste gang.

4.Glem ikke dine venner
Ens venner er de vigtigste, og det er altid rart at have en gammel ven, der kender en og ved hvordan man agere i forskellige situationer. Selvfølgelig skal man også have nye venner, men glem ikke at skriv til de gamle i ny og næ.

5.Pas på dig selv
Jeg er der ikke rigtigt endnu. Sådan overhovedet ikke… men jeg har da fået tanken, og det er første skridt i den rigtige retning. Det er vigtigt at passe på sig selv, både fysisk og mentalt. Vi skal leve i vores krop resten af livet, og hvis vi ikke gør noget godt for den nu, så rammer karma os. Derfor har jeg også planer om at begynde og løbe igen når jeg starter rigtigt op i mit sabbatår, det er i hvert fald et skridt i den rigtige retning for mig.

6.Se tingene fra begge perspektiver
No judgement. Forsøg og find det positive i livet. Det har jeg forsøgt at gøre det sidste års tid, og ja der er stadig lidt vej endnu, men det har allerede hjulpet meget.

7.Be openminded
Dét er en ting jeg især har lært ved at gå på efterskole, gymnasiet og arbejde i forskellige virksomheder. Man møder mennesker, der måske ikke på normalvis ville være ens førstevalg, men de kan ende med at være det bedste valg.

8.Lad være med at sammenligne dig selv med andre
Det er nok noget af det vigtigste jeg har lært. For jeg har nemlig lært, at vi mennesker ikke er ens, og vi har bestemt ikke de samme evner. Så vær glad for de evner du har, og glæd dig over dine egne glæder – selvfølgelig også over andres, så længe du ikke tænker øv.

9.Bedsteforældre er der ikke forevigt, og det er dine forældre heller ikke
Appreciate them, og cherish them. Giv dem et kram i ny og næ, forkæl dem lidt. Det behøver ikke være noget stort, jeg mener bare en lille ting så de ved, at du ikke tager dem for givet. Hvis du bor langt væk, så husk og besøg dem, men vigtigst af alt, ring en gang imellem. Det betyder mere end vi lige går og tror.

10.Glem ikke din hud
Hænger lidt sammen med nummer 5. Hvis der er en ting, som jeg har været doven omkring, så er det min hud. Og det er på trods af, at jeg godt ved den er så meget bedre når jeg i en længere periode har husket og rense den ordentligt dagligt. Det er også en ting jeg skal blive bedre til – ikke at dovne den, og huske og få renset den hud!

11.Step out of your comfort zone
Man lærer nemlig sygt meget! Både om sig selv, men også om andre mennesker. Hvem ved, måske bringer det nye muligheder eller nye venskaber?

12.Hav styr på din økonomi!
Det er bare så vigtigt at få en god bund, især inden man flytter hjemmefra, for det er der hvor de første rigtige udgifter kommer. Ja, jeg betaler benzin og bilforsikring, men jeg ved bare der kommer mere når jeg flytter hjemmefra. Derfor er det så vigtigt at få et godt forhold med ens økonomi. Derfor et godt råd: ikke køb for penge du ikke har.

13.Alkohol er ikke alt
Man kan nemlig sagtens have en god fredag aften uden alkohol. Ligeså vel som det er tilladt at nyde et glas vin eller to. Lad være med at drik bare fordi andre drikker, gør det fordi det er hyggeligt og du nyder det.

14.Tag dine egne beslutninger
Det er dit liv, og det ville være surt at leve resten af dit liv vel vidende om, at du hellere ville have valgt dét studie, og nu er du bare stuck med det værste. Jeg er blevet opdraget til, at det er vigtigt jeg tager mine egne beslutninger, og det er jeg virkelig taknemmelig for. Jeg ville ikke kunne klare, hvis andre folk altid fortalte mig, hvad jeg skulle gøre. Så derfor; tag styringen.

15.Ikke hold dig tilbage
Hvis du drømmer om noget, så start i dag. I morgen er bare en dårlig undskyldning. Det kan kræve hårdt arbejde, men det vil være det værd i sidste ende.

16. Et ryddet værelse er rarest
Noget jeg i mange år ikke har villet indrømme for mig selv. Men sandheden er bare, at det altså er rarest at være på et opryddet værelse. Når det så er sagt, så er det måske også værd at nævne, at jeg først skal igang med det nu..

17. Stå op for dine drømme
Hvis du har et mål, så gå efter det, og du skal ikke lade andre stoppe dig. Jeg har et citat hængende over mit skrivebord, som jeg synes er meget motiverende til dette punkt: “When you feel like quitting, think about why you started”.

18. Vin er bedre at drikke sig fuld i
Hvis du endelig skal have tømmermænd, ikke at der er nogle der rent faktisk vil det, vel? Men altså, så er vin altså bare det bedre, i hvert fald hvis man spørger mig. For det betyder højest sandsynligt en god aften med veninderne.

19. Hold dine løfter og bestemt også dine aftaler
Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har haft venner, der lige har fået en “bedre aftale”. Det er altså her, hvor man skal indse, hvem der egentlig er ens venner. Og så betyder det bare utrolig meget for et venskab at overholde aftaler og løfter, så hav altid det i baghovedet. Der er en dag igen i morgen, så ryk aftale nummer 2 dertil.

20. BE YOU
Last, but probably the most important one. Glem alle de ting jeg lige har skrevet – du må selvfølgelig gerne tage dem til efterretning, men husk på, at du skal være dig! For DU er skøn, som DU er, og det vigtigste er, at du har en god mavefornemmelse med det du går og laver.

Har du nogle gode tips til mig?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO 20!