14 EKSAMINER PÅ 8 DAGE

HELLO MARCH

Så er det blevet tid til en ny måned; marts. Det betyder samtidig også, at foråret gerne snart skulle være på vej – ikke fordi jeg lige umiddelbart tror på dét, når jeg kigger ud af mit vindue..

Picture found on weheartit.com

Det er egentlig ikke fordi, at min marts måned boomer med planer i min kalender, men det synes jeg nu også er rart ovenpå de her hårde eksamensuger. Jeg glæder mig til at slappe lidt af for en gangs skyld. Dog sker der alligevel noget meget spændende i marts, som jeg glæder mig meget til; jeg starter nyt job! Noget som jeg vil skrive et seperat blogindlæg om i denne måned også. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang igen.

Har du nogle spændende planer for marts måned?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 EKSAMINER PÅ 8 DAGE