HAPPY VALENTINES DAY!

USA ROADTRIP: DEATH VALLEY

I dag går turen til Death Valley i min lille serie om min USA roadtrip sidste sommer. Hvis du endnu ikke har læst mine andre indlæg, så anbefaler jeg, at du læser dem først, hvis du vil have den fulde oplevelse. Du kan se min video, og læse mine indlæg: LA, Sequoia National park og Las Vegas.

Death Valley, er som navnet lyder; meget øde og “dødt”, dog er det også virkelig smukt, netop fordi der ikke er al denne her by “larm”, og det hele er så roligt.

Der var et sted på “Death Valley ruten”, hvor man kunne komme op på en udsigtspost og tage nogle vildt flotte billeder. Hvis Las Vegas var varmt, så var Death Valley varmere. Min mor og jeg blev i bilen mens vi var her, for det var simpelthen for uudholdeligt for os at skulle gå op til udsigtsposten i varmen, så de næste par billeder er altså nogle min far har taget for mig.

 

Lige præcis det her billede bliver kaldt det “Zabriske Point”, som er opbygget af vand og jordskælv flere millioner år før Death Valley overhovedet var en ting, dengang var der nemlig søer og andet i Death Valley – altså stik modsat det øde sted det er nu.

Vi boede på en virkelig hyggelig ranch i Death Valley, hvor de havde bibeholdt mange af de gamle ting, også gamle hestevogne, huse og andet, som de havde lavet til et udendørs museum.

Vi boede i en af de små “hytter”, eller hvad man skal kalde dem, man ser bag træerne. Hvis man ser min video, er det også her, hvor vi fik oplevet en sandstorm om aftenen.

Death Valley var yderst specielt, og samtidig meget interessant, dog ikke et sted jeg ville være flere uger, for der sker vitterligt ingenting der. Det var så varmt, og poolens vand var varmt om aftenen (sådan spa-bad varmt), blot fordi solen havde varmet den op hele dagen. Stedet vi boede var så specielt og hyggeligt, især fordi de havde bibeholdt alt det gamle, og samtidig havde de seriøst den mest hyggelige lille shop jeg længe har været i, og en shop jeg stadig husker her et halvt år senere.

Jeg kan varmt (og det var også varmt 😉 ) anbefale Death Valley, hvis man er “i nærheden” – altså har mulighed for at tage en rute dén vej. Det er en helt speciel oplevelse, og jeg kunne også sagtens finde på at gøre det igen, hvis der var en rute, der gav mening.

Har du været i Death Valley før? Hvad synes du?

Glæd dig til mit næste indlæg i serien, der går turen nemlig til Yosemite.

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY VALENTINES DAY!