IB - HVAD ER DET? KAN DET ANBEFALES?

USA ROADTRIP: SEQUOIA NATIONAL PARK

Så er det tid til endnu et blogindlæg omkring min roadtrip i USA i sommerferien. Hvis du endnu ikke har set min video, eller læst mit indlæg om LA – så anbefaler jeg, at du gør det først, hvis du vil have den fulde oplevelse over min tur.

Dagens blogindlæg tager os til Sequoia National Park. Noget som min far forslog hjemmefra, hvor jeg sad som ét stort spørgsmålstegn ahva. Google blev herefter fundet frem, og vi fandt ud af, at de havde superflot natur, så det blev et go fra min mor og jeg, og så skulle det da også på vores liste.

Sequoia National Park, er som navnet siger, en national park. Det er lavet meget spøjst, og er ligesom et stort bjerg, som man kører i ring op – og ned igen. Hvor man på toppen kan komme på en lille bustur tættere ind i skoven, som der er på toppen. Her finder man General Sherman, som skulle være verdens største træ. Derudover er træerne vildt fascinerende (ja, det kan træer være – se med længere nede), og så var det en god afveksling fra shopping og bylarm.

Mens vi kørte mod parken, så kørte vi forbi en masse flotte søer. Generelt utrolig meget flot natur. Her ses et af de billeder jeg tog fra bilen under turen.

Vi fandt et sted, hvor der var vildt flot natur, som vi lige ville stoppe op og se. Her tog jeg også et billede af en vej. Jeg ved ikke hvorfor, men sådanne billeder finer jeg utrolig inspirerende, og jeg fik da også taget en god slat under vores tur. Bilen til venstre er ikke vores bil, men en anden familie, der var ude og fiske.

Så kom vi til parkens indgang.

Mens man kørte op af det her bjerg, var der mulighed for at stoppe flere gange undervejs og tage billeder af den flotte natur.

Her kan I se, hvordan vi kørte rundt for at komme op på bjerget.

Det var her på toppen, hvor man kunne blive taget med en bus ud til General Sherman.

Selveste General Sherman. Så højt, at jeg ikke kunne tage et billede af hele træet. Jeg mindes, at jeg står lænet helt tilbage i et forsøg på at få toppen med.

Det jeg fandt meget fascinerende ved de her træer, var hullerne i bunden, og denne her rødlige farve som barken havde. Derudover var alle træerne enormt høje, og de fleste også meget brede.

Jeg kan varmt anbefale at tage til Sequoia National Park, hvis man er i den strækning og man gerne vil se noget smukt natur. Billederne viser ikke engang det halve af, hvor smukt det var. Derudover er der også bare en helt anden stemning når man kommer så langt væk fra alting – på trods af, at der selvfølgelig var sygt mange turister. Alle nødt naturen, og så var det også super flot at køre op og ned af bjerget.

Glæd jer til næste USA indlæg, der går turen nemlig til Las Vegas.

Har du været i parken før? Hvordan var din oplevelse?

 

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

 

.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IB - HVAD ER DET? KAN DET ANBEFALES?