MINE JULEGAVER

FILMANMELDELSE: THE GREATEST SHOWMAN

Som I jo nok ved, var jeg i går aftes i biografen med nogle skønne piger. Vi så The Greatest Showman, som er en film jeg varmt kan anbefale!

Pictures found on weheartit.com

The Greatest Showman er en musical, der er inspireret af P.T. Barnums liv, lige fra han var dreng og levede fattigt, til sit ekstraordinære liv. Musikken var yderst god, og var virkelig med til at fortælle en god historie. Skuespillerne endnu bedre, men det undrer vel ingen når skuespillere som Hugh Jackman og Zac Efron er en del af det. Det er derudover en film, der viser at med vilje – der kan man komme langt, så længe man arbejder for det man drømmer om, og der kan gå mange år, men det kan lykkes! Det syntes og synes jeg egentlig stadig, er meget beundringsværdigt at en film kan nå ind til en med sådan ét budskab.

Det er en film – eller musical må jeg nok hellere omtale den som – som jeg virkelig anbefaler,  og giver alle stjerner mulige. Det er også en musical som jeg med glæde vil se igen, når den kommer på DVD (for ja.. jeg er stadig typen der ser film på DVD. Netflix og HBO indeholder altså ikke alt godt). Nåh ja.. så gjorde det da nok også bare min oplevelse dét bedre, at jeg var omringet af tre skønner tøser. Så tag din bedste musical elskende ven under armen og få bestilt nogle biografbilletter og få set denne musical.

Har du set filmen? Hvad syntes du om den?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

 

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE JULEGAVER