GLÆDELIG JUL

MINE JULEGAVER

Så er det vidst ved at være det sidste juleindlæg for dette år. Traditionen tro skal I selvfølgelig se, hvad jeg har fået i julegave. Jeg vil meget gerne læse om, hvad I har fået også – så smid en kommentar.

Det første jeg lige vil vise jer, er mine adventsgaver som jeg fik julemorgen.


Jeg fik en dejdispenser, som gør det nemmere når man skal lave muffins. Tænker man faktisk kan bruge den til mange ting, så den er jeg spændt på at tage i brug.

 Min anden adventsgave var en multiorganizer. Lige umiddelbart har jeg ikke planer om at tage den i brug før jeg flytter hjemmefra. Dog har jeg tænkt mig, at jeg snart skal have ryddet op i forskellige ting, så det kan være jeg ombestemmer mig når jeg har fået det gjort.

Nu til mine super fine julegaver!

Min bedsteveninde og jeg udvekslede julegaver allerede den 22 december. Af hende fik jeg en EOS læbepomade, samt en MAC læbestift i farven Chili.

Af min tantes søster, som også holder jul med os, fik jeg de her superflotte øreringe fra noget, der hedder Blackbird Hill. Det skulle være en virkelig hyggelig butik, hvor hun selv laver alle smykkerne.

Af min morfars kæreste fik jeg denne superflotte kæde.

Af min onkel og tante fik jeg denne kogebog.

Og jeg fik ligeledes denne superflotte morgenkåbe (det er lidt svært at tage billede af den) fra Fleur af min onkel og tante. Det sjove er faktisk, at min farmor fik den til hendes fødselsdag den 1 december, hvor jeg forelskede mig så meget i den, at de var nede og bytte min oprindelige gave til denne.

Den ene af mine gaver fra mine forældre var denne værktøjskasse til når jeg flytter hjemmefra.

Så fik jeg også Turtles all the way down af John Green af mine forældre.

Samt et par beats jeg har ønsket mig længe, og havde planer om at købe, hvis jeg ikke fik.

Udover de ting i ser her, så fik jeg også en Fjällräven rygsæk af mine forældre. Den skal dog byttes, da det ikke var den rigtige. Derudover fik jeg også penge af både min morfar og farmor – jeg tager allerede hul på dem i aften, hvor jeg skal en tur i biografen med nogle af mine veninder – jeg tænker, at jeg laver en anmeldelse af filmen i morgen.

Hvad gemte der sig under træet til dig juleaften?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL