JEG GÅR PÅ JULEFERIE I DAG

GLÆDELIG JUL

Så er det endelig blevet juleaften! Hvor har jeg bare glædet mig længe, og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste. Jeg glæder mig til julehyggen, og til at give mine gaver (og modtage). Jeg har allerede gjort de første slikskåle klar til i aften, så er der lidt mindre at lave når gæsterne er kommet.

Nu vil jeg sætte mig under dynen, se Alene Hjemme 2 og derefter gøre mig klar til i aften.

Pictures found on weheartit.com

Glædelig jul!
Hvor skal du holde jul i aften? Hvis du holder jul.

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GÅR PÅ JULEFERIE I DAG