DE SØDESTE POTTER FRA GENBRUGEN

MANGLER DU EN VINTERJAKKE?

[Indlægget er sponsoreret, alle holdninger er mine egne]

Det er blevet tiden til, at vinterjakkerne skal findes frem. Dette er noget, der er meget delte meninger omkring – for mit eget vedkommende så elsker jeg vinteren, da det betyder hygge indendøre og generelt en lidt bedre stemning, grundet december-måneden, der får det kolde og triste vejr, til at virke lidt bedre. Jeg er så heldig, at jeg fik ny vinterjakke sidste år, en jakke der næsten ikke er slidt, hvilket er grunden til, at jeg har valgt at beholde denne jakke. Dog kunne jeg simpelthen ikke sige nej til dette tilbud om, at skrive et blogindlæg for katoni. Dette samarbejde betyder blot, at Katoni betaler mig en lille sum penge for at skrive et blogindlæg – det betyder også, at alt i dette indlæg er det vinterfrakker til damer jeg selv har valgt, samt mine egne holdninger, hvilket også er en god ting for jer, for så er det ligeså naturlige indlæg som dem jeg plejer at producere.

Katoni er en hjemmeside, der samler tøj og sko fra en lang række online butikker – dette er med til at give det et stort udvalg, hvilket selvfølgelig er helt fantastisk for os forbrugere. Man kan søge efter mærker, farver, tilbud og meget mere. Så hvis du nu er lidt i tvivl om, hvilken model du ønsker din jakke skal være, men du er sikker på at den SKAL være sort (jeg kan godt lide sorte jakker), og nåh ja, så vil du jo nok også gerne have lidt rabat på denne sorte jakke. Jah, så kan du bare klikke her, jeg har nemlig allerede søgt for jer.

Nu har jeg siddet og kigget lidt frem og tilbage på hjemmesiden, og det er bestemt en side jeg vil have i tankerne når jeg næste år skal købe en ny vinterjakke, eller måske bare mangler en ny sommerjakke. De har nemlig et utrolig stort udvalg. Jeg har derfor valgt at lave to collager, der forhåbentlig kan give jer lidt inspiration.

1: her // 2: her. // 3: her
Min personlige favorit af de ovenstående 3 sorte jakker, er jakke nummer 2.

1: her // 2: her, // 3: her

De her nude/cream/beige farver er også lige mig, på trods af at min nuværende vinterjakke er en mørk grøn. Min forrige vinterjakke var pink/lyserød. 1 og 2’eren er helt klart nogle jeg lige nu sidder og gemmer på min computer, til når jeg skal have en ny vinterjakke næste år. De er lige mig!

Har du en favorit blandt dem jeg har fundet frem?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SØDESTE POTTER FRA GENBRUGEN