OPSKRIFT: PIZZASNEGLE

BEKÆMP FORKØLELSEN MED CITRONER

Nu kommer der helt sikkert til at sidde mange derude, der tænker jeg er skudt i lågen. Men hvor om alting er, så vil jeg alligevel give dette meget mærkelige tip videre.

Jeg har den sidste uge været sengeliggende med en god gammeldags influenza. Selvom jeg tager mine daglige ingefær shots – som du forøvrigt kan finde opskrift på her – så har jeg bare haft behov for et mirakel. Jeg har taget panodil hot, som forøvrigt er det mest klamme jeg længe har prøvet, og blev ellers anbefalet det fordi det skulle være ligesom te, og det var det da også… men godt smagte det nu ikke.

IMG_3635

Jeg faldt så over denne artikel, der foreslår at citroner i soveværelset skulle hjælpe på forkølelse, og meget andet iøvrigt, men det kan I selv læse. Med mig, der bare venter på et mirakel, så prøver jeg det selvfølgelig af. Min mor syntes jeg var skør, men min far kunne godt lidt se fornuften i det, så citroner fik vi købt. Jeg har lige siden sovet med en halv citron skåret i både (placeret på min puf, ved siden af min seng).

Jeg er ved at være rask, om det er citronernes skyld tør jeg ikke sige, men det har frisket mit værelse op, så jeg er fan, og derfor ville jeg give jer tippet videre.

Har du prøvet noget lignende før?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: PIZZASNEGLE