ANMELDELSE: HUMAN + KIND

HVORDAN FOREBYGGER JEG STRESS?

Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at jeg bruger meget tid på skolen, og til tider kan det også gøre mig utrolig stresset, hvilket selvfølgelig er meget negativt, og det prøver jeg så vidt muligt at undgå.

Hvordan gør jeg så det? Jo, jeg slapper af! Og det kan lyde noget så simpelt, men der er faktisk rigtigt mange mennesker, der har svært ved at slappe af. Dette gør sig især gældende fordi vi har de sociale medier ved hånden hele tiden, og derfor aldrig rigtigt kobler hundrede procent af.

Jeg holder TV aftener. Jeg er en af de mennesker, der slapper rigtig meget af når jeg ser film, eller for eksempel også youtube videoer. Jeg elsker at læse, men jeg læser så meget i skolen, at jeg simpelthen ikke har tid til at committe mig til en bog 100% når det ikke er ferie. Derfor så kan jeg godt finde på om aftenen, når klokken bliver 20, at slukke for min computer, sætte min telefon til opladning og så tænde for mit tv. Det kan sagtens være jeg ser TV med mine forældre, men jeg kan ligeså nemt finde på at finde en god film i samlingen, eller catche op på mine Netflix serier.

IMG_3604

For at forkæle mig selv, så kan jeg også godt finde på at inkorporere mine TV aftener med lidt spa. Som I ved tester jeg i denne måned produkter fra JouJouCopenhagen, så det er selvfølgelig dén maske jeg bruger. Derudover har jeg fået en bathbomb af min veninde, som jeg også gerne bruger. Hvis jeg ikke lige har tid til at badekar, kan man altså også helt fint putte den i en lille balje, og forkæle sine fødder imens man for eksempel ser en god film.

Jeg forsøger så vidt muligt, at lave mine lektier før tid. Som jeg har snakket om ofte, så har jeg min dejlige, lille, fysiske kalender, hvori jeg skriver alle mine lektier og planer generelt. På den måde kan jeg hurtigt få et overblik over, hvornår mine dage bliver presset. Så hvis jeg nu for eksempel har ekstra tid en eftermiddag, så kan jeg godt finde på at lave mine lektier og afleveringer forud, for at forebygge den stress, der kunne være kommet.

Hvordan slapper du af?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

2 kommentarer

 • christinelevinhansen

  Rigtig godt indlæg, og noget man måske kan bruge til noget. Vi er jo alle forskellige, og man kan intet forbygge før, man kender sig selv. Nogle gange kan det være godt med et råd på vejen. Jeg har selv svært ved at passe på med at stresse for meget. Jeg har lige skrevet en indlæg om udbrændthed, det kan også være en form for stress.
  http://christinelevinhansen.bloggerspoint.dk/2017/02/udbraendthed-eller-depression/

  Men det at slukke ned for medie verdenen og bare være mig selv, det kan til tider hjælpe rigtig meget. Ellers sidder jeg og hækler, så har jeg ikke tid til at tænke over så meget andet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simonewelle

   Det lyder også som en rigtig god idé, dét med at slukke ned for medieverdenen. Kunne også godt forestille mig, at hækling er meget afslappende, da du bruger nogle andre dele af hjernen, og dermed får slappet af. Tak for din kommentar! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE: HUMAN + KIND