PLANLÆG DIN NÆSTE REJSE

ANMELDELSE: HUMAN + KIND

IMG_3631

Jeg tager ofte mig selv i, at når jeg afprøver et nyt produkt, så former jeg et blogindlæg i mit hoved. Hvad er vigtigt for jer at vide, om lige præcis dét produkt, samt hvad tænker jeg egentlig helt præcist selv – virker det?

Dét har jeg også gjort de sidste to uger, hvor jeg endelig har fået testet denne shampoo + bodywash, fra mærket human + kind. Det er et produkt jeg modtog, dengang jeg abonnerede på goodiebox, så det er ikke sponsoreret. Jeg vil dog alligevel gerne lave en anmeldelse, da jeg elsker at give jer en idé om produkter er værd at bruge eller ej – det er også noget, som jeg selv elsker at læse om.

IMG_3628

Så hvad tænker jeg egentlig? Jeg har brugt den en enkelt gang til min krop. Det virkede ganske udmærket, som en bodywash nu engang skal virke. Dog er jeg bare større fan af min Sephora bodywash, så den gik jeg meget hurtigt tilbage til. Dog har jeg brugt den som shampoo i to ugers tid for, at se hvilken virkning det har haft. Jeg har brugt den hver anden dag, som det bliver anbefalet at vaske sit hår.
Første gang jeg tog den i brug var jeg ellevild med duften, den dufter simpelthen så frisk og dejlig. Derefter gik det så også bare ned ad bakke, og jeg har for at være ærlig, ikke mange positive ting at sige om produktet. Der skal utrolig meget shampoo til mit hår – og jeg er altså blevet korthåret. Den første gang man bruger den, virker den okay på mit hår. Da jeg havde brugt den de andre gange, blev mit hår simpelthen så hurtigt fedtet igen, som om den ikke rigtigt får fjernet al olien fra håret, og det var bestemt ikke en rar følelse.

Kan den så anbefales? Som shampoo, nej. Som bodywash, bestemt. Det er min plan, når jeg har brugt resten af min bodywash fra Sephora op, som nok sker indenfor den næste uges tid, så vil jeg bruge dette produkt som min bodywash. Det er dog ikke et produkt, som jeg vil gå ud og købe igen. Men til de mennesker, som går meget op i miljøet, så er dette produkt lige noget for jer! Men det kan I læse meget mere om på deres hjemmeside.

Har du nogle erfaringer med dette produkt?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLANLÆG DIN NÆSTE REJSE