INSPIRATION: GOLD

Jou Jou Copenhagen

[Indlægget indeholder sponsoreret indhold]

IMG_3600

Som mange af jer efterhånden ved, så har jeg en utrolig sart hud. Af samme grund har jeg det sidste års tid KUN brugt produkter jeg kendte i forvejen, netop af frygt for udbrud. Derudover går jeg meget op i, at de ting jeg propper i hovedet er parfume- og parabenefrie, da jeg tror på, at det er det bedste for ens hud. Jeg har intet imod at give 100kr ekstra for en foundation, netop fordi jeg ved, at der ikke er ligeså mange dumme kemikalier i, som i en lidt billigere løsning, der ikke egner sig til min hud.

Alle disse tanker og forholdsregler jeg nu engang gør mig, har ført til, at jeg har dannet et lille samarbejde med JouJouCopenhagen. Et firma, jeg ellers aldrig har hørt om før, men som virker til at være super godt.

IMG_3602

Jeg har fået tilsendt ovenstående produkter, som også kan købes på deres hjemmeside til 189kr her (dette er for begge produkter, og er et tilbud).
Det ene produkt er en scrub mask, hvor det andet er en facial cream.

Jeg er meget spændt på at skulle afprøve disse produkter, netop fordi jeg har en sart hud, og derfor er meget skeptisk anlagt. Jeg vil afprøve disse produkter den næste måneds tid, og så vil jeg vende tilbage til jer med en anmeldelse af produkterne, og om de nu også lever op til mine forventninger.

Selvom produkterne er sponsoreret, er alle holdninger selvfølgelig helt subjektive, og dermed mine egne. Ligeså vil min anmeldelse være om en måned.

Har du prøvet JouJouCopenhagen’s produkter før?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: GOLD