MOTIVATION TIL AT LØBE

HOLLISTER PARFUME

Jeg købte for efterhånden et godt stykke tid siden, Hollister parfumen i Matas. Jeg tror egentlig mest jeg købte den, fordi jeg elsker deres tøj, og jeg tænkte den kunne være fin og have stående fremme som pynt, for at matche.

thumb_IMG_3588_1024

Her for nyligt, havde jeg så opbrugt min yndlingsparfume (der skærer stadig lidt i hjertet), hvor jeg jo så selvfølgelig måtte tage nogle af mine mange andre i brug. Jeg havde en idé om at Hollister parfumen ikke duftede af noget i mere end to minutter, men jeg fik så flere komplimenter på denne parfume i løbet af dagen og også efterfølgende, hvor jeg har haft den på.

Så dén parfume er nu blevet min daglige parfume, og jeg er så glad for, at jeg købte den!

Tænkte, at jeg lige ville lave et indlæg om det – for at give jer lidt inspiration, hvis I nu er på udkig efter en ny, lækker duft.

Hvilken parfume er din yndlings?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I have recently emptied my favourite perfume, which meant that I had to use some of the perfumes I had in my closet. I had bought this lovely Hollister perfume a little while ago, just to use as garnish, as I love their clothes. However, I ended up using it, and I have received a lot of compliments since, so it is now my daily perfume! Which perfume is your favourite? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOTIVATION TIL AT LØBE