LEV LIVET POSITIVT

MOTIVATION TIL AT LØBE

Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at jeg det sidste stykke tid har forsøgt at løbe minimum en gang om ugen. Det er ikke fordi jeg skal prale af, hvor sund jeg er, for det er jeg helt ærligt ikke.

Men jeg tænkte alligevel lige, at jeg vil give jer lidt tips til, hvordan jeg holder motivationen igang, og rent faktisk kommer ud og løber – selvom jeg helt ærligt ikke gider.

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 8.59.52 AMPicture found on weheartit.com

Først og fremmest, er min største grund nok, at jeg gør det for skolen. Vi har et fag, der hedder CAS, hvor A’et står for activity, hvilket betyder at vi skal have et bestemt antal timers aktivitet. Hvor kedeligt det end lyder, så er det altså en virkelig stor motivationsfaktor for mig. Hvis jeg ikke består CAS, så kan jeg ikke blive student; og jeg vil altså gerne have en fremtid på universitetet.

Det næste grund er da helt sikkert mit selvværd. Jeg har taget lidt på henover de sidste par måneder, og selvom jeg egentlig har det fint med min krop, og i min krop – så vil jeg alligevel gerne ønske kiloene af, så jeg kan få det endnu bedre med mig selv.

Den sidste motivationsfaktor for mig er konditionen. Det er ikke noget mere pinligt (for mig i hvert fald), når man skal lave diverse aktiviteter med vennerne eller i skolen, og ens kondition den bare er så langt bagefter.

Det vigtigste for mig, ved at have været ude og løbe, selvom jeg egentlig ikke gider til at starte med, er helt klart, at jeg får mere energi når jeg kommer hjem fra løbeturen. Jeg har altid grint, når andre har sagt det, men jeg må give dem ret – man får langt mere overskud.

Så gør ligesom mig, tag et par hovedtelefoner i ørerne, løbeskoene på, og løb direkte efter skole. Har du først sat dig ned, så kommer du altså ikke ud af døren. Husk på, at det er vigtigt at lytte til din krop, og ikke presse den mere end det er sundt. Alle ting tager sin tid, så det skal nok komme.

Har du et godt råd, du gerne vil dele?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEV LIVET POSITIVT