EN LILLE SNAK OM ØKONOMI

MIN HVERDAGS MAKEUP

Dette er faktisk et indlæg jeg har haft lyst til at lave i et par måneder nu, men jeg ville lige vente til december måned og se om der skulle snige sig lidt ekstra favoritter ind, og det gjorde der sørme! Så det er ventetiden værd.

Jeg tænkte, at det var ved at være på tide, at I får at se, hvilken makeup jeg bruger til dagligt. Det er ikke noget stort, fint og fancy. Det er til gengæld simpelt og neutralt. Lige som jeg kan lide det. Jeg går meget op i, at holde det neutralt i hverdagene, og så gøre lidt mere ud af det til finere arrangementer osv.

Jeg kommer til at gennemgå min makeup i den rækkefølge, som jeg også påfører det.

  thumb_IMG_3567_1024Først og fremmest tænker jeg, at I lige skal se min skuffe med makeup. Vi har for nyligt renoveret mit toilet, hvor jeg har fået en masse lækkert plads til det hele.

thumb_IMG_3572_1024Mine baser er min Nilens Jord face cream, som jeg både bruger til at fugte min hud, samt bruger som primer. Efterfølgende påfører jeg min Clinique anti-blemish solution i farven Fresh Ivory.

thumb_IMG_3573_1024Så går jeg igang med mine øjenbryn, hvor jeg bruger en brun gelsetter fra GOSH, den er ved at være lidt død, men jeg har simpelthen ikke kunne finde nogen jeg kan lide, og er egentlig heller ikke specielt glad for denne. Så hvis I kender en god brow gel, så efterlad endelig en kommentar! Derefter tager jeg min Naked Basic 1 palette, og bruger farven Faint til at give mine bryn lidt mere liv.

thumb_IMG_3574_1024Så er det tid til at bruge min julegave. Her bruger jeg min NYX highlight og contour pro palette. Først bruger jeg farven Cream, som er farve nummer 3. Den bruger jeg under mine øjne, for at se lidt mere vågen ud. Derefter bruger jeg en god blanding mellem Toffee og Sculpt, som er farverne 6-7. De giver lige den tone jeg kan lide til hverdag. Ikke for meget, men nok til at give mit ansigt lidt struktur.

thumb_IMG_3575_1024Til slut vil jeg vise jer de pensler jeg bruger.
Til min foundation bruger jeg min Real Techniques makeup sponge, som jeg lige glemte at få et billede af. De dage, hvor jeg bruger pudder (som er en stay matte fra rimmel), så bruger jeg Nilens Jord penslen 105. Under øjnene bruger jeg Real Techniques penslen contour brush, og til min contour bruger jeg en RT buffing brush. Mine øjenbryn fikser jeg med en brow brush fra RT.

Til slut bruger jeg en læbestift inden jeg går ud af døren. Det kan I læse meget mere om i dette indlæg.

Lige umiddelbart synes jeg selv, at det lyder af meget. Men det hele kan gøres på under 10 minutter, og det er dét jeg værdsætter om morgenen.

Hvordan ser din makeup rutine ud?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// In this blogpost I’m talking about my makeup routine. I first start with a lotion and a foundation. Next I’m fixing my brows with a gel setter and some eyeshadow from the Naked Basic palette. Do you know a good gelsetter? ‘Cause I need a new one. After that I contour my face with the NYX contour and highlight palette, and in the end I’m using a lipstick, which you can read more about in this blog postWhat does your makeup routine look like? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE SNAK OM ØKONOMI