GØR DETTE ÅR, TIL DIT ÅR!

MINE GO-TO LÆBESTIFTER

Hvis, der er noget makeup jeg har på nærmest hver dag, så er det læbestifter. Selv de dage, hvor jeg ikke har makeup på, men skal ud af døren, kan jeg godt finde på at tage lidt farve på læberne, da det giver lidt mere liv.

Jeg har udvalgt mine absolutte yndlings læbestifter til dette indlæg. De fleste af dem er meget nude i farven, da det er dét jeg bedst kan lide. Jeg har ikke en særlig kraftig læbefarve (kan man sige det?) fra naturens side, så derfor ser det ikke voldsomt ud når man går i skole – for jeg ser faktisk bare normal ud.

Nu til de skønne sager!

thumb_IMG_3568_1024 Fra venstre er det; MAC Taupe matte, MAC Velvet Teddy matte, MAC Please Me matte, Kylie Jenner Dolce K, Kylie Jenner exposed, NYX 10 Monte Carlo.

Som I kan se, så er den eneste, der faktisk skiller sig ud, den læbestift fra NYX. Den har jeg især brugt meget i december måned, hvor jeg synes farven har været helt passende til julens tema.

Har du en/flere yndlings læbestifter? Hvilke er det?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Today it’s all about lipsticks, as I’m wearing it every single day. I especially love nude colors, which you can probably tell from the picture. Do you have some favourite lipsticks? Which are they? //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GØR DETTE ÅR, TIL DIT ÅR!