INSPIRATION: NYTÅRS GLIMMER

NYTÅRSFORTSÆT

Det er endnu engang blevet tid at alle mennesker snakker om deres nytårsfortsæt, og selvom det virkelig er noget folk ønsker at opnå, så ved vi også godt, at de der nytårsfortsæt bare ikke holder en meter.
Jeg går altid efter det med, at hvis der er noget man vil ændre, så skal man gøre det nu. For, hvis man bliver ved med at udsætte det, så sker det aldrig.

Men selvom jeg har dén holdning, så er der selvfølgelig nogle ting jeg ønsker at opnå i 2017, og det er dét vi skal snakke lidt om i dag.

Skærmbillede 2016-12-28 kl. 14.47.03Picture found on weheartit.com

Men først og fremmest, så har jeg kigget lidt nærmere på mit indlæg fra sidste år (læs det her). Og hold nu op, hvor er det bare trist at læse! Det skærer helt ind i hjertet på mig, hvor langt jeg har været nede. Men jeg har opnået de ting jeg ønskede; Jeg har gjort de ting, der gør mig glad, og jeg har nydt tiden sammen med de fantastiske mennesker jeg har omkring mig, og det er også det jeg vil tage med mig fra 2016.

2016 har for mig været et helt igennem fantastisk år. Jeg startede det ud på en meget hård måde, med alt der gik imod mig, og mennesker jeg har kær, der blev alvorligt syge. Heldigvis har jeg især haft mine veninder og min familie til at få mig op igen. Jeg tog blandt andet forholdvist spontant til London med to gode veninder, bare for at komme lidt væk fra det hele. Jeg har været i sommerhus med mine yndlingspiger, og jeg har haft diverse hyggeaftener og dates efter skole, der bare er med til at gøre ens dag endnu bedre. Kort sagt, så har 2016 virkelig været mit år. Jeg har fundet mig selv igen, og jeg har aldrig været mere lykkelig, og det er jeg taknemmelig for.

Hvad vil jeg så gerne opnå i 2017?
Jeg håber på, at jeg fortsætter mine løbeture, for det er altid en ting jeg mentalt har haft i mit nytårsfortsæt, og det er noget jeg begyndte på her i starten af december, så jeg krydser fingre for, at motivationen bliver ved med at være der.
Min pung drømmer sikkert også om, at jeg passer lidt bedre på mine penge, så jeg kan få sparet op til en masse fantastiske rejser i fremtiden.
Ellers så håber jeg egentlig bare, at mit liv fortsætter fremad i medvind, og at de mennesker, der er en del af mit liv nu, får lov til at være der i mange år endnu – for uden dem, så ville jeg ikke have det så godt som jeg har i dag, og det betyder alt for mig.

Hvad vil du gerne opnå i 2017?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Todays blogpost is all about new years resolutions. My 2016 may have started out really bad, but it ended up being the best year I have had so far. I have never been happier, and that’s why I just wish for 2017 to be the same, of course with some improvements, but you get what I mean. Besides that I wish that my motivation for my running continues, as I started running once every week in the beginning of December. What is your new years resolutions? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: NYTÅRS GLIMMER