MINE JULEGAVER

INSPIRATION: NYTÅRS GLIMMER

I denne uges inspirations indlæg synes jeg kun det er helt passende, at jeg har lavet en collage, der skriger glimmer og nytår. Jeg har en kærlighed til glimmer, og derfor har jeg også fundet de fineste billeder, synes jeg selv.

glitterPictures found on weheartit.com

Det er alt sammen til for, at give jer lidt inspiration, hvis nu du mangler at købe kjolen, finde ud af hvilken makeup du skal have, eller måske det kan give dig inspiration til dine negle? Kun fantasien sætter grænser!

Har du allerede planlagt dit outfit til nytår? Hvad skal du have på?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// This weeks inspiration post is all about New Years eve and glitter. I have made this collage, with some beautiful pictures, to give you guys some inspiration, if you’re still in doubt on what you’re going to wear for New Years (I know I am…) //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE JULEGAVER