STRESS OG VINTERDEPRESSION

3 + 4 ADVENT

Så er det blevet tid til 4 og sidste søndag i advent for dette år! Så der skal I selvfølgelig se, hvad der gemte sig i min sok i morges. Men før det, så lad os lige catche op på sidste uges advent, for jeg har slet ikke fået lagt det op endnu.

3 ADVENT thumb_IMG_3510_1024thumb_IMG_3511_1024thumb_IMG_3512_1024

Jeg fik disse to superlækre ting til når jeg flytter hjemmefra! De er fra mærket Ernesto og er tidligere blevet solgt i Lidl. Jeg fik den lækreste vandkaraffel, som jeg glæder mig SÅ meget til at tage i brug, eftersom jeg i dag bare bruger en kedelig plastickande. Derudover fik jeg også det jeg kalder en “sandkage-form”, fordi jeg ikke bruger sådan en form til andet end at bage marmorkage i, haha.

4 ADVENT

thumb_IMG_3518_1024Da jeg vågnede i morges var jeg simpelthen så heldig; Der lå nemlig en ekstra gave i min sok – det er jo bestemt ikke noget at brokke sig over.
Min farmor havde været forbi og smide en lækker ny børste (nummer 121 – Angled eyeshadow brush) fra Nilens Jord i min sok. Jeg elsker deres makeupbørster, og glæder mig meget til at afprøve denne når jeg skal til julefest på onsdag.

thumb_IMG_3520_1024thumb_IMG_3521_1024thumb_IMG_3522_1024

Derudover så fik jeg også en lækker pakke fra mine forældre. Det er alt sammen i samme mærke som fra den 3 advent.
Jeg fik en springform til kager/tærter, en minihakker til grøntsager, samt en knivsliber. Alt sammen noget, som jeg glæder mig til at tage i brug når jeg flytter hjemmefra!

Der er mange, der synes det er lidt komisk, at jeg bliver så glad for flytte-hjemme-fra-gaver, men tanken om, hvor mange penge jeg sparer når og skal til og betale for husleje og store møbler.

Hvad gemte der sig i din sok i morges?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Today’s blogpost is all about the presents I have received in my stocking the last two Sundays. They are all Danish products (as far as I’m aware of), but they are all for when I’m moving out. Besides that I got a lovely makeup brush from the Danish company Nilens Jord this morning from my grandmother.

I really appreciate all of the presents I have received so far, and I do know that I’m a very lucky person, which I don’t take for granted. What have you received today?//

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRESS OG VINTERDEPRESSION