INSPIRATION: LOVE YOURSELF

YOU DO NOT HAVE TO STAY BROKEN

Som nogle af jer måske ved, så er en af mine kvindelige idoler Selena Gomez. Det har det efterhånden været i mange år nu, og jeg var også knust indeni, da hun aflyste sin koncert. Jeg blev ikke sur, for det var fuldt ud forståeligt, hvorfor hun gjorde som hun gjorde, men det var da selvfølgelig trist, at jeg ikke vil lov til at se hende endnu engang.

Hun er ikke kun smuk udenpå, men hun er bestemt også smuk indeni. Det beviste hun også til AMAs, da hun holdte den mest rørende tale, jeg længe har hørt. Hun kommer ud med et fantastisk budskab, som jeg synes, at I alle skal høre lige her.

Skærmbillede 2016-11-23 kl. 20.29.20Picture found on weheartit.com

Hun fortæller folk, at selvom man er nede, så behøver det ikke forblive sådan for altid. Bare fordi man er knust, så behøver man ikke forblive knust.

Det er en tale, der virkelig rammer mig, for hun har så meget ret i det hun siger, og det gør hende bare til en endnu mere inspirerende person, hvilket også er grunden til, at jeg bare var nødt til at lave dette blogindlæg i dag til de af jer, der måske ikke har fået hørt hendes tale endnu.

Har du hørt talen? Hvad er dine tanker?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// If you haven’t heard Selena’s speech at the AMAs yet, you should definitely do it right now. It is an amazing speech, that really shows what a wonderful woman she is. She talks about, that even if you’re broken, you do not have to stay broken, which is a quote I think we could all learn from. Did you hear the speech? What do you think about it? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: LOVE YOURSELF