JULEHYGGE FRA BODYSHOP

BRUNO MARS 24K KONCERT

Her i morges var jeg utrolig glad for, at jeg normalt først møder klokken 12 om mandagen. Jeg stod ekstra tidligt op, gjorde mig i stand, og så satte jeg mig ellers klar foran computeren, hvor jeg havde fundet ticketmaster frem.

Skærmbillede 2016-11-21 kl. 18.19.34

Jeg skulle nemlig købe billetter til Bruno Mars koncerten, der kommer til at foregå i København den 18 maj 2017. Jeg fik nogle supergode pladser til min veninde og jeg, og jeg blev helt varm om hjertet, da jeg skrev koncerten ind i min kalender.

Min ene venindes reaktion var: “Nu igen? Er du ikke altid til koncert?”
Og jeg vil ikke benægte, at jeg elsker en god koncert. Jeg vil meget hellere bruge mine “sjov og spas penge”, som jeg kalder dem, på koncerter end en ny lækker trøje. For lad os indse det, det er jo ikke fordi man mangler tøj når man køber en ny t-shirt. Så hvorfor ikke købe en koncert billet istedet for? Det giver gode minder.
Det er i hvert fald dén tankegang jeg har.

Skal du også til Bruno Mars koncerten? Har du andre koncerter i vente?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I have just bought my tickets for Bruno Mars’ new tour, and I’m very excited! I’m going to the concert in Denmark, Copenhagen on May 18th 2017. Have you bought tickets for any of his concerts? Or do you have other concerts you’re going to? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEHYGGE FRA BODYSHOP