NILENS JORD TIL SART HUD

BOGANBEFALING: MIG FØR DIG

Efter at jeg er startet i gymnasiet er det desværre sjældent, at jeg kan finde tid til at læse bøger udover skolerelaterede bøger. Så når jeg er på ferie, så sluger jeg den ene bog efter den anden; og det gjorde jeg også i Abu Dhabi. Især én bog ramte mig helt i hjertet, og derfor vil jeg da også lige lave en lille anbefaling til jer.

Skærmbillede 2016-11-09 kl. 09.16.04Picture found on weheartit.com

Det er nemlig bogen Mig før dig, oversat fra Me Before You. Bogen er helt igennem fantastisk. Jeg kan ikke sige noget negativt om den – og du skal derfor simpelthen bare læse den.
Jeg så filmen i flyet på vej hjem, og den rammer også bare alle de vigtige detaljer fra bogen – så den kan også varmt anbefales.

"Live boldly. Push yourself. Don't settle. Just live well. Just live.
-Will Traynor, Me Before You"

Bogen handler om Louisa Clark, der tager et job som handicaphjælper, hvor hun skal hjælpe denne skønne unge mand. De to får på de mest utænkelige måder, forandret hinandens liv til det bedre.
Jeg vil ikke rigtigt sige mere, da den skal læses og ikke forklares, hvis man vil have den fulde oplevelse. Det eneste jeg har tilbage at sige, er at du i hvert fald godt kan skrive den på din ønskeliste til jul!
Selv har jeg allerede købt to’eren, og glæder mig til jul, hvor jeg skal have læst den.

Har du læst bogen? Vil du anbefale den?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// A little book suggestion for those who haven’t read it already; Me before you. The book is so amazing, and so is the movie. I’m totally blown away, and won’t say anything else about it, other than you should definitely read it! //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NILENS JORD TIL SART HUD