HAPPY HALLOWEEN

OPSKRIFT: INGEFÆRSHOTS

Som jeg tidligere har nævnt, så er jeg begyndt at tage et ingefærshot hver morgen. Jeg laver det selv, men har også smagt nogle på flaske – det er lidt alt efter, hvad jeg lige har tid til.

Det jeg selv laver holder 1-2 uger, og giver 1 til halvanden flasker. Jeg bruger bare en normal vandflaske.
Den ingefær jeg bruger køber jeg i Løvbjerg, da det er der det er billigst og man kan købe det i løsvægt. Det kan dog efterhånden købes i de fleste supermarkeder.

Jeg putter citron i min, da jeg synes ingefæren har en lidt krads smag – dog kan man sagtens undlade citronen, det ved jeg min farmor gør.

thumb_IMG_3355_1024 Du skal bruge ca så meget ingefær (jeg øjemåler bare), og du kan altid tilføje mere, hvis du vil have den stærkere. Samt en frisk citron.

thumb_IMG_3356_1024Jeg skærer to forholdsvist tykke skiver citron. River noget af ingefæren og skærer resten i forholdsvist små stykker. Jeg gør dette for at få mest muligt saft ud af roden.

thumb_IMG_3357_1024 Så hælder jeg det over i en gryde med vand. For at måle, hvor meget vand jeg skal bruge, så tager jeg den vandflaske jeg vil hælde det op i og fylder den med vand to gange. Jeg lader denne mikstur småkoge i 15 minutter, hvorefter den får lov at trække i 15 minutter også.

thumb_IMG_3358_1024 Derefter sier jeg al væsken fra.

thumb_IMG_3359_1024Og til slut bliver det hele hældt på flaske.

Har du en god opskrift til ingefærshots?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// This blogpost is a little recipe on how I make my ginger shots, I take a shot every morning to prevent getting sick. My recipe is quite simple, and doesn’t really have any specific measurements. I use ginger, water and a lemon, and you don’t have to use the lemon. You can follow the picture guide, and regarding the water, I just use the bottle I want to have the ginger shot in, and put water in the bottle twice and put it in the pan. I let it simmer boil -ish for about 15 minutes, and then I just let it stand for 15 minutes more, where I then pour the liquid in the bottle //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY HALLOWEEN