ABU DHABI

INSPIRATION: AIRPLANES

Et par timer efter, at jeg havde sat endnu en nål i mit verdenskort i går aftes, fangede jeg mig selv i, at sidde og lave en collage med smukke flybilleder. Jeg elsker inspirationsbilleder, så derfor tænkte jeg, at det er helt passende at lave sådan et indlæg lige inden dagen for alvor starter.

Collagen er lavet for at inspirere jer til at tage på nye rejser og få en masse nye oplevelser. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt, det kan også sagtens være en rejse i Danmark. Men for mig er rejser en helt vidunderlig ting. Det er her, hvor man finder sig selv igen, når der er ro på fra omverdenen, og man for alvor får tid til at mærke efter, hvem man egentlig er.

airplanesPictures found on weheartit.com

Hvad synes du rejser gør ved én? Og hvad er den bedste rejse du har været på?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// A little inspiration post for you. This time I wanted to focus on traveling, as I said it doesn’t have to be to an expensive place, it can also be in the country where you live. A journey can be many different things. I personally find a journey and traveling really magical, as I always end up finding myself even more, as I’m out of my normal comfort zone, and out of the influences I have in my daily life. What is the best journey you have been on? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABU DHABI