FÅ NOK SØVN

JEG LEVER I DISSE “BUKSER”

Det er bestemt ingen hemmelighed, at jeg foretrækker behageligt, men stadig fint tøj. Altså tøj, som er super behageligt at have på, samtidig med at man ser okay præsentabel ud.

Jeg har derfor fået tilføjet en ny lækker sag til min gaderobe, og jeg har 3 mere af samme slags jeg skal have købt mig. Løbetights fra H&M – hvor kikset det end må lyde. De er simpelthen behagelige at have på, men de er samtidig lavet så flot, at man altså sagtens kan bruge dem som et par bukser på en lidt mere afslappende dag. Jeg skal da i hvert fald gerne indrømme, at jeg allerede har gjort det et par gange..

tights1 – 179kr her // 2 – 179kr her // 3 – 199kr her // 4 – 199kr her//

Jeg har lavet ovenstående collage med billeder fra H&M’s egen hjemmeside. Det er de grå jeg allerede har.
De kan købes online på de link jeg har lagt ind, derudover kan man også finde dem i butikkerne.

Hvad synes du om at bruge løbetights som bukser?

// I have recently fell in love with some running tights from H&M. They are so comfy to wear, but you can wear them as jeans and still look flawless – which is a look I dig a lot! I already have the grey tights you can see on the collage, but I’m planning on buying the other ones as well. What are your thoughts on wearing tights as pants/jeans? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ NOK SØVN