INSPIRATION: HAPPINESS

FÅ NOK SØVN

Endnu et indlæg i min lille “skole” serie. I dag skal det handle om at få nok søvn – noget som de fleste studerende ikke gør. Dette er dog generelt et stort problem for alle mennesker, at folk ikke sover nok, så indlægget henvender sig ikke kun til de studerende denne gang.

Først og fremmest vil jeg gøre det klart, at det selvfølgelig er forskelligt fra person til person, hvor meget søvn de behøver for at kunne fungere. Personligt skal jeg have ret meget søvn for at fungere, hvilket ikke altid er lige nemt at få til at passe ind i ens hverdagsrytme. Jeg plejer at gå efter ca. 7 timers søvn – for så kan jeg da godt lige få øjnene op ved hjælp af lidt makeup om morgenen.

Skærmbillede 2016-08-28 kl. 17.40.46Picture found on weheartit.com

Mit råd er egentlig bare, at når du om aftenen føler dig helt udmattet; så gå i seng. Også selvom det er klokken 21. Det kan godt være, at jeg ikke altid kan falde i søvn på dét tidspunkt, men så kan jeg godt finde på at smide netflix på tv’et, og så køre en episode et eller andet til at falde lidt ned på før jeg lægger mig til at sove.

Hvis du kan mærke på dig selv, at din krop virkelig er tæt på at falde i søvn, men de dumme lektier til den efterfølgende dag hænger dig over hovedet, så tag en kop te eller noget lignende med hen til skrivebordet. Her er det meget vigtigt, at du ikke laver lektierne i sengen, da det bare forværre din træthed. Hyg dig med dine lektier og gør det dejligt afslappet, så din krop stadig får den ro den skal have – samtidig med, at dine lektier bliver færdiggjort.

Der er utrolig vigtigt, at man får nok søvn. Hvis man ikke får nok søvn, kan man for det første godt mærke det på sit eget energiniveau. Men det påvirker også de mennesker omkring dig, da man uden at lægge mærke til det, snildt kan komme til at snerre lidt af folk.

Har du et godt tip til at få nok søvn / slappe af?

// A little blog post about how important it is, that we get our regular sleep. It differs from each individual on how much sleep they need to get to work. I personally need a lot of sleep, which can be a problem sometimes, so I normally try to get 7h of sleep. Besides that I tend to have a cup of tea at the desk with me, while doing homework, since it’s relaxing and helps our body, whilst we do what we have to do; the homework. Do you have a good advice on how to get enough sleep? Or how you relax, when you’re tired? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: HAPPINESS