OM AT LYTTE TIL SIN KROP

Review: Bellápierre shimmer powder

thumb_IMG_2853_1024

Vi er nu nået til endnu et lille review af et af mine mange produkter jeg har fået fra goodiebox. Denne gang skal det omhandle shimmer powderen fra Bellápierre.

thumb_IMG_2854_1024

Jeg glædede mig utrolig meget til at prøve den, da jeg modtog den i aprils goodiebox, da mit makeup skab ikke ligefrem var fyldt med gode highlighters (det er det forøvrigt heller ikke blevet siden, desværre), så en shimmer powder lød som guld og grønne skove i mine ører.

Jeg var både positivt overrasket, men også lidt trist, da jeg prøvede den af.
Jeg var positivt overrasket over, at den virkelig shimmer så meget og den faktisk er så fin som den er. Jeg havde nemlig ikke de store forventninger til produktet, da jeg først så det.

Grunden til, at jeg så blev lidt trist over, at det netop var så godt et produkt, var at der var så meget shimmer i, at den kun egner sig til at blive brugt til fest. Så jeg kan desværre ikke sige, at jeg har fundet den perfekte highlighter til hverdagsbrug.

Har du fundet den perfekte highlighter til hverdagsbrug?

// A little review on a Danish product //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT LYTTE TIL SIN KROP