OM AT SØGE JOB SOM 18ÅRIG

OM AT LYTTE TIL SIN KROP

Der har været stille på bloggen de sidste par dage, af den simple grund, at jeg lytter til min krop – et råd, som jeg altid gerne vil give andre folk videre.

Jeg har den sidste uges tid gået og hængt lidt med mulen, og har været lidt småsløj, hvor jeg så valgte at blive hjemme fra skole onsdag, for at loade lidt op igen. Jeg tror på, at man bliver syg fordi det er kroppens måde at fortælle os på, at vi har behov for at tage en slapper. At jeg så er blevet ekstremt syg de sidste to dage, og derfor ligger gemt under dynen med en pakke kleenex ved min side er så en anden side af sagen. Jeg har nok ikke lyttet helt til min krop alligevel.

Skærmbillede 2016-08-19 kl. 17.54.21Picture found on weheartit.com

Men det vidste jeg faktisk godt. Jeg har været alt for “god” til at takke ja til en masse forskellige spændende opgaver, hvad angår skolen og mit private liv – intet blog relateret, hvilket nok er skyld i, at jeg må aflyse weekendens planer. Istedet for vil jeg putte mig under dynen med massere af te, suppe og de dumme lektier og afleveringer, der desværre bare skal laves.

Jeg skal nok prøve og finde energi til at få lavet lidt blogindlæg til jer. For hvis jeg skal være helt ærlig; så har jeg savnet at blogge disse dage.

Så et lille tip fra den syge blogger; Lyt til din krop. Så simpelt er det.

Er du god til at lytte til din krop?

// A little tip from your sick blogger here… The blog has been very quiet the last couple of days, for one simple reason; I have listened to my body. Which is the tip I want to pass on to you guys. I believe that we get sick, because our body is trying to tell us, that we stress to much over different things. I therefore also believe in taking a day off, when feeling a bit sick. It’s important to load up our energy, and that’s what I did this Wednesday, when I stayed home. I pushed myself a little further by going to school Thursday and Friday, and I can now thank myself for having to be in my bed for the rest of the weekend; Because I’m officially so sick, and I really need to relax and take care of myself (and my homework/assignments) before doing anything else! Are you good at listening to the signs your body tells you? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

2 kommentarer

 • Amazing things here. I’m very satisfied to see your post.
  Thank you so much and I am taking a look ahead to touch you.
  Will you please drop me a e-mail?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I am extremely impressed along with your writing talents as smartly as with the
  format on your weblog. Is this a paid subject or did you customize it your self?
  Anyway stay up the excellent high quality writing, it’s uncommon to peer a nice weblog like this one
  these days..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simonewelle

   Thank you so much! Your comment means a lot to me. 🙂
   Do you have a blog yourself? If so, I’d love to check it out!

   I customized it myself. I haven’t made paid subjects for a long while now, since I wanted to create som good content on my own. However, when I do, you will be able so see this in the beginning of the blogpost, where it will say “sponsored”.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT SØGE JOB SOM 18ÅRIG