NYE BØGER TIL SAMLINGEN

OPSKRIFT: GROVE FOCCACIAER

thumb_IMG_2857_1024

Jeg er begyndt at gå lidt mere op i, at de ting som jeg snacker i løbet af dagen er mere sunde. Jeg har derfor arbejdet lidt med at få bikset en masse nye lækre retter sammen, samt ændret opskrifterne i mine favoritsnacks. Det er alt sammen noget, som jeg vil dele med jer det kommende stykke tid. For det kan jo være, at I også har brug for lidt inspiration.

I dag skal det handle om foccaciaboller, eller en mere kendt betegnelse; En lille pizza. Jeg har i flere år lavet disse til min madpakke i skolen, men har denne gang ændret lidt i opskriften – dén opskrift jeg deler med jer. Udover det har jeg lavet mine foccacia’er meget mindre, så jeg kan tage en som snack, eller to til frokost.

thumb_IMG_2858_1024

Det skal du bruge:
3/4 pk gær
4 1/2dl lunkent vand
1 1/2 spsk olie
1 1/2 tsk salt
5 1/2 dl hvedemel
5dl groft mel (jeg brugte durum-mel og groft rugmel)
Tomatpasta
Ønsket fyld

Sådan gør du:
Gæren udrøres i vandet, hvorefter olien og salten røres i. Tilsæt de forskellige meltyper lidt efter lidt og ælt dejen. Del dejen op til de ønskede størrelse (de hæver en del i ovnen), og fordel dem på et stykke bagepapir, hvor de presses lidt flade. Tomatpastaen fyldes på sammen med dit ønskede fyld.
Bag dine focaccia’er i ovnen ved 250grader i 10 minutter afhængig af ovn.

Det er lige så simpelt som det lyder – og så tager det bare ingen tid at lave. Jeg er i hvert fald stadig stor fan.

Har du en god opskrift jeg bare skal kende?

// A little recipe on some great, delicious and a bit healthier pizza pieces. You’ll need: 3/4 pkg yeast (we use the 50g packages), 4 1/2 dl lukewarm water, 1 1/2 tablespoon oil, 1/2 teaspoon salt, 5 1/2 dl flour, 5 dl healthier flour (whatever you have). Tomato paste and a choice of your filling. Mix the yeast with the water and add the salt and oil. Pour half of the flour in it, mix, add some more. Knead the dough and make tiny buns in the size you like. Put them on a baking sheet and and your favorite fillings to it //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE BØGER TIL SAMLINGEN