HJEMME IGEN OG EN LILLE SNAK OM SKOLE

VIGTIGE SKOLESUPPLIES

Skærmbillede 2016-08-06 kl. 14.46.41

For de fleste af mine læseres vedkommende, så starter vi alle i skole i næste uge. Universitetseleverne starter først om en måneds tid, men alle kan faktisk få gavn af dette indlæg. I dag skal det nemlig handle lidt om vigtige skolesupplies, som titlen også angiver.

Jeg har valgt de ting ud, som jeg mener at alle skal have i deres skoletaske hver dag. Udover de ting jeg nu vil vise jer, har jeg også altid en flaske vand i tasken, samt en müslibar, hvis jeg pludselig skulle blive sulten før/efter frokost.

thumb_IMG_2845_1024 Først og fremmest har jeg altid min kalender med mig. Det er her, hvor jeg skriver mine lektier i (både dem læreren giver i undervisningen, men også dem fra lectio). Derudover har jeg altid mine høretelefoner med, hvis man har brug for lidt musik til at koncentrere sig med når man fx laver matematik (eller skal sidde i en bus 3 timer til og fra skole..), og når vi har fat i faget matematik, er det selvfølgelig også vigtigt at have en lommeregner. Snak med din lærer om, hvilken lommeregner, der er god at have. Førhen havde jeg en ret god lommeregner, som er den lommeregner de fleste lærer anbefaler – dog på IB skal vi have en ekstra speciel lommeregner, der kan lave grafer og andre smarte ting. Dog er den også lidt mere pricy, til en pris på 1200kr, så dermed ikke en lommeregner jeg vil anbefale at købe, hvis ikke jeres lærer har sagt det.

thumb_IMG_2846_1024Jeg har altid notesbøger i tasken. Både linieret og de firkantede. Derudover har jeg min iPad med, hvor jeg har en tegnepen – det er især godt at bruge til kemitimerne, hvis man vil tegne forsøgene ned, men samtidig skrive lidt noter på computeren, så det er nemmere at overføre til en aflevering.

thumb_IMG_2847_1024Sidst, og nok det allervigtigste; et penalhus. Jeg har altid 2 penalhuse med. Ét, hvor jeg har en masse ekstra ting så som passer, ekstra highlightere osv. og så dette lille smarte et, som jeg altid har liggende på bordet med en blyant, to stiftblyanter, lidt stifter, hviskelæder, highlighter og en kuglepen.

Jeg håber meget, at I kunne bruge dette til noget – det er i hvert fald ting som jeg altid har haft meget gavn af at have med i tasken.

Hvad har du altid med i tasken?

// I have made a little picture guide, with what I always bring for school. I have a calculator, headphones, calendar, notebooks, iPad for notes with pen to draw with and my pencilcase. What do you always bring with you? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMME IGEN OG EN LILLE SNAK OM SKOLE